Symbian Hack için En Kolay Yöntem (S^3/Anna/Belle/s60v5/s60v3)

Sponsorlu Bağlantılar

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
mobile Security ve rompatcher kur dedim ama bu bir yerleşik uygulanadır diyo :(

crazycloud

Üye
teşekkürler ama ben şurda takıldım Installserver 1.7 bu programı aradım bulamadım nerden bula bilirim :/

Emrgncy

Emrgncy

Üye
teşekkürler ama ben şurda takıldım Installserver 1.7 bu programı aradım bulamadım nerden bula bilirim :/

Link'e tıkla...

içinde hem C:/sys/bin klasörüne atacağın installserver.exe dosyası, hem de C:/patches klasörüne atacağın installserverRP+v1.7.rmp yaması var.

not: Dosyaları zipin içinden çıkarıp öyle at...

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
1.sayfada eklenmiş dosyalara bak orada var zaten.konuda yazılan dosyaların hepsi orada

holyxozi

Üye
eywallah kardes oldu galiba c7

Eskalibur97

Üye
emrgency kardeşim snn dediğin gibi o tam sürüm olanı türkçe yptım ama bnm telin yönetimi hakkında pek bilgim yokda şimdi snn verdiğin xplore tamsürümden c ye zip yardımıyla nasıl atıcam bu tmquarantina yı yaw düzenle flnda yok atacak kopyala yazan yerdede tmquarantina klasörünün üstüne gelince basılmıyor acaba menüden zipe basıp kopyalamammı lzm yoksa klasörden çıkart fln mı yapıcam yaw nasıl olcak tam bilmiyorum ilk konudakinin süresi geçmiş olmasa rahat yaparım ama daha önce dosya yöneticisini fln kullanmadım birde acaba bnm telin fp1 mi yoksa fp2 mi olduğuna nerden bakabilirim yaw bu yüklediğim xploreyle ilgili bi yardım edersen iyi olr kardeşim neden bütün herkesde yükleniyorda bu ilk syfadaki xplore bnde süresi geçmiş hatası veriyor anlamadım bütün denilenleri yaptım tümünü dd işaretledim ama olmuyor .S birde son olarak bnm tel c6 01 belle refresh instalserverlerden hangisi uygundur tam olarak söylerseniz sevinirim şimdiden saolun

Emrgncy

Emrgncy

Üye
tmquarantina klasörünü zipten çıkaracaksın, seçeneklerden çıkar de ve hedef olarak C:/ kök dizinini seç...

senin telefonun S^3, onun için installserverS^3.exe dosyasını C:/sys/bin klaörüne atacaksın...

Ayrıca belle refresh olduğu için yine birinci sayfada ekte olan installserverRP+v1.7.rmp dosyasını da C:/patches klasörüne atacaksın...

Sen öncelikle tmquarantina klasörünü, klasör olarak C:/ kök dizinine at ve mobilsecurity ile restore yap, sonra Rompatcher uygulamasını yükle... yapamadığın yerde mesaj at..

crazycloud

Üye
X-plore kurulmuyor yardım edinn sertifika hatası veriyor...

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
ben anlamıyorum bu işi x-plore nasıl kurulmaz signed zaten :)

MetinÖztürk

Üye
sonunda yaptım ya eline koluna ayağına her yerine sağlık

• Beğen
Tepkiler: uribaju

icanturel

Üye
emeğine sağlık

Eskalibur97

Üye
tmquarantina klasörünü zipten çıkaracaksın, seçeneklerden çıkar de ve hedef olarak C:/ kök dizinini seç...

senin telefonun S^3, onun için installserverS^3.exe dosyasını C:/sys/bin klaörüne atacaksın...

Ayrıca belle refresh olduğu için yine birinci sayfada ekte olan installserverRP+v1.7.rmp dosyasını da C:/patches klasörüne atacaksın...

Sen öncelikle tmquarantina klasörünü, klasör olarak C:/ kök dizinine at ve mobilsecurity ile restore yap, sonra Rompatcher uygulamasını yükle... yapamadığın yerde mesaj at..

hepsini okursan sevinirim kardeşim hepsinde farklı şeylerden bahsettim ve bağlantılı ilk başda şu tmquarantinayı nasıl zipe atacağımı söylermisin yaw symbianhack.rarı E:download dizinine atıyorum sonra winrardan açılıyor sonra zipe girip E:download klasörüne girdiğimdede bom boş içi bide winrardan extract hereye basınca bida zipe girdiğimde tmquarantina klasörünü gördüm download dizininde ancak bu seferde ona basıncada bomboş bi syfa çıkııor sonrada xploreye girip zipe taşı fln yapayım dedim tmquarantina klasörüne girdim ama menüde zipe taşı diye birşey yokdu.Acaba hiç ip kullanmadan xploreden menüye basıp çıkar ddyip c nin üstüne bassam olrmu kök klasöre atarmı yada dosya yöneticisinden symbianhack.rarı indirdiğim E:download klasörüne girip tmquarantşna klasörünün üstüne basılı tutup taşı diyip direk xplore ya da zip kullanmadan C ddki kök klasör yazana atsammı veyada bu symbianhack.rar dosyasını direkt c klasörüne indirsem yine kök klasöre gitmiş olrmu acil bana bunlar hakkında bi ayrıntılı anlatsan karddşim zipten çıkaracaksam xplore bi işe yaramıor ozmn dosya yöneticisindede taşı diyip kök klasöre atılabiliyor bunların farkı ne nasıl yaşmalıyım snn bana indirttiğin xplore yüklü ona göre yardım eddrsen çok sevinirim biraz ayrıntılı olrsa çok iyi olr şimdiden saol

gssezai

Üye
mobile security yükleyemiyorum yerleşik bileşen hatası veriyor yardımcı olurmusunuz (nokia 701)

Emrgncy

Emrgncy

Üye
hepsini okursan sevinirim kardeşim hepsinde farklı şeylerden bahsettim ve bağlantılı ilk başda şu tmquarantinayı nasıl zipe atacağımı söylermisin yaw symbianhack.rarı E:download dizinine atıyorum sonra winrardan açılıyor sonra zipe girip E:download klasörüne girdiğimdede bom boş içi bide winrardan extract hereye basınca bida zipe girdiğimde tmquarantina klasörünü gördüm download dizininde ancak bu seferde ona basıncada bomboş bi syfa çıkııor sonrada xploreye girip zipe taşı fln yapayım dedim tmquarantina klasörüne girdim ama menüde zipe taşı diye birşey yokdu.Acaba hiç ip kullanmadan xploreden menüye basıp çıkar ddyip c nin üstüne bassam olrmu kök klasöre atarmı yada dosya yöneticisinden symbianhack.rarı indirdiğim E:download klasörüne girip tmquarantşna klasörünün üstüne basılı tutup taşı diyip direk xplore ya da zip kullanmadan C ddki kök klasör yazana atsammı veyada bu symbianhack.rar dosyasını direkt c klasörüne indirsem yine kök klasöre gitmiş olrmu acil bana bunlar hakkında bi ayrıntılı anlatsan karddşim zipten çıkaracaksam xplore bi işe yaramıor ozmn dosya yöneticisindede taşı diyip kök klasöre atılabiliyor bunların farkı ne nasıl yaşmalıyım snn bana indirttiğin xplore yüklü ona göre yardım eddrsen çok sevinirim biraz ayrıntılı olrsa çok iyi olr şimdiden saol
zipten çıkarma ve taşıma işlemlerinin tümünü x-plore ile yapacaksın zaten...

Eğer zipten çıkarılması gereken bir dosya ise menü den çıkar seçeneğini tıkla, zip içinde değilse kes yada kopyala yap...

Çıkar dedikten sonra hedef olarak C:/kök dizinini tıklarsan direk kök dizine atar zaten...

- - - Eklendi - - -

mobile security yükleyemiyorum yerleşik bileşen hatası veriyor yardımcı olurmusunuz (nokia 701)
Telefonun Fp2 ye güncel olduğu için bu konudan hack olmaz... Üst konuda fp2 ler için hack konusu var oraya bak...

Eskalibur97

Üye
xplorede tmquarantinayı çıkar yapabiliyorum anck c ye tıklayınca kök klasör yoq zipe bakıncada yine olmuyor ve tmquarantinayı menüye fln basınca kes ya da kopyala yazısıda yoq snn dediğin gibi hiç zip ve xploreyi kullanmadan dosyalardan E klasörüne girip tmquarantina klasörüne basılı tutup taşı diyip kök klasöremi basayım ama işde böyle oluncada xplore ve zip hiç bir işe yaramıor karddş bi ayrıntılı olarak nerden yapcağımı bi anlatsan şunu çok iyi olr şimdiden saol yardımların için eğer bundan sonrada yapamazsam ztn uğraşmıyacam kardeşm ilk baş yanlış olrsa diğerlerini yapmamında bir mantığı klmaz.

Emrgncy

Emrgncy

Üye
xplorede tmquarantinayı çıkar yapabiliyorum anck c ye tıklayınca kök klasör yoq zipe bakıncada yine olmuyor ve tmquarantinayı menüye fln basınca kes ya da kopyala yazısıda yoq snn dediğin gibi hiç zip ve xploreyi kullanmadan dosyalardan E klasörüne girip tmquarantina klasörüne basılı tutup taşı diyip kök klasöremi basayım ama işde böyle oluncada xplore ve zip hiç bir işe yaramıor karddş bi ayrıntılı olarak nerden yapcağımı bi anlatsan şunu çok iyi olr şimdiden saol yardımların için eğer bundan sonrada yapamazsam ztn uğraşmıyacam kardeşm ilk baş yanlış olrsa diğerlerini yapmamında bir mantığı klmaz.

Aradaşım kök klasör C:/ kök dizini demektir. Yani direk C:/ ye atacsaksın tmquarantina klasörünü,

blackyildiz

blackyildiz

Üye
sonuç mükemmel :tşk:

Üst Alt