Symbian Hack için En Kolay Yöntem (S^3/Anna/Belle/s60v5/s60v3)

Sponsorlu Bağlantılar

osmanosman...

osmanosman...

Üye
tüm unsigned uygulamalar oyunlar vs calısıyor mu sorunsuz kurulum falan oluyo deil mi...

----------Eklendi @ 22:33:56 ---------- Yazıldı @ 22:31:20 ----------

mobile security yukledim telefon kapanıp acılmaya basladı lutfen yardım edin nasıl cozecem bu sorunu... c7 anna..

----------Eklendi @ 23:40:22 ---------- Yazıldı @ 22:33:56 ----------

yeniden denedim dedigin gibi yaptım ama rompatcher i ilk actıgım da failed yazısı falan cıkıyo ondan sonra yine dedigim adımları takip ettim unsigned bi uygulama yuklemeye calıstım sertifika hatası verdi...
failed yazısının gelmesi telefonu daha onceden hacklemeye calısmandır bn de bu hatayı alıyorum sımdı o adımı atla ve hacklemeye devam et

silivriserdar

silivriserdar

Üye
Arkadaşlar yazılanları doğru şekilde okuyup aynısını yaparsanız sorun olmuyor. Arkadas çok güzel anlatmış burada ama ilk defa hack yapıyorsanız biraz zorlanabilirsiniz. Örneğin zip dosyalarını te rar dosyalarını telefonunuzun hafızasında başka bir klasöre çıkartın yada genişlet yazar öyle yapın sonra xplore ile oradan çekip istenilen yere atın. Onun dışında zor birşey değil. Rom patcher içinde 3 tane yeşil ışık yanacak o zaman işte telefon hacklidir artık. Ben konuda yazılanları bir kağıda aynen yazıp öyle okuyarak hack yapıyor Daha kolay oluyor. Kolay gelsin

• Beğen
Tepkiler: uribaju

LENOWO

Üye
kardes bi oyun var rar dosyası halinde telefonumda açmıyo androidde falan açıyo senin hack programını indirip kursam oyunu açar mı?

Mr.Dan - C6-01

Mr.Dan - C6-01

Üye
mobil sekürütüyü indirdim quarantie liste tıklayınca no data yazıyor neyi mark all yapacağım ?

Emrgncy

Emrgncy

Üye
kardes bi oyun var rar dosyası halinde telefonumda açmıyo androidde falan açıyo senin hack programını indirip kursam oyunu açar mı?

sistem farklı açmaz,

Rar içindeki oyun jar, sis veya sisx formatlı ise açar...

- - - Eklendi - - -

mobil sekürütüyü indirdim quarantie liste tıklayınca no data yazıyor neyi mark all yapacağım ?

tmquarantine klasörünü C:/ kök dizinine attın mı?

Mr.Dan - C6-01

Mr.Dan - C6-01

Üye

sistem farklı açmaz,

Rar içindeki oyun jar, sis veya sisx formatlı ise açar...

- - - Eklendi - - -

tmquarantine klasörünü C:/ kök dizinine attın mı?

Evet attım normal bir klasör olarak duruyor

yaban12

Üye
Allah c.c razı olsun.müüüüthiş oydu.sağul

• Beğen
Emrgncy

Emrgncy

Üye
Evet attım normal bir klasör olarak duruyor

370049450554625_SYMBOS_BESELO.B.qat
370049450771250_SYMBOS_BESELO.B.qat
370049450967125_SYMBOS_BESELO.B.gat
TmQtIndex.dat

Klasörün içerisinde üstteki dosyalar mevcut mu?
eğer o dosyalar yoksa tmquarantina klasörünü tekrar at...

Mr.Dan - C6-01

Mr.Dan - C6-01

Üye

370049450554625_SYMBOS_BESELO.B.qat
370049450771250_SYMBOS_BESELO.B.qat
370049450967125_SYMBOS_BESELO.B.gat
TmQtIndex.dat

Klasörün içerisinde üstteki dosyalar mevcut mu?
eğer o dosyalar yoksa tmquarantina klasörünü tekrar at...

Evet o dosyalar mevcut
Tekrar Deniyorum

- - - Eklendi - - -

x-ploreyle atınca olduu şimdi diğer adımları uygulayacağım :)

• Beğen
volkanik38

volkanik38

Üye
Allah razı olsun.Çok sağolun

• Beğen

vru1

Üye
kardeş tel 603 p2 antivirüs programını yüklemiyo yerleşik bileşen yüklenemez diyor

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi

vru1

Üye

Üst konuda Fp2 ler için hack yöntemi var ona da bakabilirsin...

kardeşim pcim pert oldu anakart yandı bi süre pcim olmayacak hani telefon üzerinden işlem olursa daha iyi olurdu keşke güncelleme yapmasaydım ama oldu bi kere..çalışmalarınızda başarılar arkadaşlar iyi ki varsınız...

pisayko34

Üye
Kardeşim harıkasın ya :) :D :tşk:

• Beğen

shadownman

Üye
eline saglık kardes herseyı cok guzel anlatmısın bırebır uyguladım ve N8 belle refresh i hackledim hemende imzasız bi program yukledım :)

• Beğen

Üst Alt