hack olmuş ekte verdiğim dosyanın başka versiyonu varmı bakayım
arkadaşlar önce hacklendi ama şmdi yine hata veriyo .s
usta hack işemi tmmlandı ama uygulama yüklerken : yüklenemiyor bu yerleşik bir bileşen diye hata veriyor .
mobile security kurulmuyo hocam bileşişik parça diyor
Olmuş mu - Yalnız ekte vermiş olduğunuz unsigned dosyası yüklenemiyor.süresi geçmiş sertifika hatası aldım.
Olmuş mu - Yalnız ekte vermiş olduğunuz unsigned dosyası yüklenemiyor.süresi geçmiş sertifika hatası aldım.
sıkıntı var tel n8 belle ve olmadı dediğin herşeyi uyguladım ama sonuç alamadım(((
Seçeneklere gidin ve Quarantine list'e tıklayın.Seçeneklere tıklayıp Mark All'ı seçin diyorsun quarantine tıklıyorum seçenek dediğimde sadece help seçeneği var mark all falam yok
N8Belle Refiresh hack başarılı teşekkürler
- - - Eklendi - - -
ama yine virüs programı aynı şekil oldu dosyaları göremedim sys/bin in içine atılan dosyayıda atmadım unutmuşum ama bu sefer oldu nasıl oldu anlamadım oldu ya sonuçta önemli olan da o ama bu şekilde herhangi bi sorun çıkmaz demi

installserver RP+v1.7.rmp yamasını C:/patches klasörüne atman ve rompatcher uygulamasını çalıştırıp diğer yamalarla beraber onuda aktif etmen gerekli...Install Server sys bin atmama ragmen rom patcherda bulamıyorum ya