Symbian Hack için En Kolay Yöntem (S^3/Anna/Belle/s60v5/s60v3)

Sponsorlu Bağlantılar

bay35

bay35

Üye
Olmuş mu - Yalnız ekte vermiş olduğunuz unsigned dosyası yüklenemiyor.süresi geçmiş sertifika hatası aldım.

asigsasi

asigsasi

Üye
hack olmuş ekte verdiğim dosyanın başka versiyonu varmı bakayım

bay35

bay35

Üye
hack olmuş ekte verdiğim dosyanın başka versiyonu varmı bakayım

Konuyu başlatan sizmisiniz =)

Ayrıca benim telefonuma uygun ( e6 belle ) araba yarısı oyunu varmı birçok oyun indirdim olmadı

Emrgncy

Emrgncy

Üye
arkadaşlar önce hacklendi ama şmdi yine hata veriyo .s

Rompatcher yamalarının aktif olduğundan emin ol...

- - - Eklendi - - -

usta hack işemi tmmlandı ama uygulama yüklerken : yüklenemiyor bu yerleşik bir bileşen diye hata veriyor .

O hata yüklemeye çalıştığın uygulamayla alakalı hackle değil, farklı unsigned uygulama yüklemeyi dene, yükleniyorsa hack işlemi tamamdır...

- - - Eklendi - - -

mobile security kurulmuyo hocam bileşişik parça diyor

Telefonun Fp2 ye güncellenmiş, bu konudan hack olmaz artık..
Üst konularda Fp2 ler için açılmış konu var, sen oradan hackliyeceksin...

- - - Eklendi - - -

Olmuş mu - Yalnız ekte vermiş olduğunuz unsigned dosyası yüklenemiyor.süresi geçmiş sertifika hatası aldım.

Süresi geçmiş sertifika hatası alıyorsan hack işlemi olmamıştır,
telefon modelini yazar mısın?

FERHATGS

Üye
Allah senden bin kere razi olsun kardeş en güzel basit yöntem bu bence süper anlatiminla kolayca yaptim çok çok teşekkürler ellerin dert görmesin ( nokia c6 01 ferhatgs )

• Beğen
Tepkiler: uribaju

Snr_xl_20

Üye
sıkıntı var tel n8 belle ve olmadı dediğin herşeyi uyguladım ama sonuç alamadım:((((

Emrgncy

Emrgncy

Üye
sıkıntı var tel n8 belle ve olmadı dediğin herşeyi uyguladım ama sonuç alamadım:((((

C:/patches klasörüne installserver RP+1.7.rmp patchını attın mı?

Ayrıca C:/sys/bin klasörüne telefonuna uygun intallserver.exe dosyasını attın mı? Attıysan tekrar kontrol et ve bin klasöründe olduğundan emin ol...

bmw4x4

bmw4x4

Üye
N8 Belle Refresh 'de oldu arkadaşlar .. daha önce N8 BELLE idi, geçen hafta güncelledim eski hack çalışmıyordu, buradaki yeni hack i yaptım ve çalıştı.. TEŞEKKÜRLER
Telefon Özellik;
Sürüm : Nokia N8 Belle Refresh
Yazılım : 111.040.1511

• Beğen

Snr_xl_20

Üye
Seçeneklere gidin ve Quarantine list'e tıklayın.Seçeneklere tıklayıp Mark All'ı seçin diyorsun quarantine tıklıyorum seçenek dediğimde sadece help seçeneği var mark all falam yok

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Seçeneklere gidin ve Quarantine list'e tıklayın.Seçeneklere tıklayıp Mark All'ı seçin diyorsun quarantine tıklıyorum seçenek dediğimde sadece help seçeneği var mark all falam yok

Mobil security uygulamasında 'Quarantina list' seçeneğini tıkladığın zaman içinde 3 adet dosya görünmesi gerekiyor, yoksa markall seçeneği çıkmaz...

Eğer o dosyalar görünmüyorsa bir yerlerde hata yapmışsındır ve muhtemelen yaptığın hata şu olabilir...

Tmquarantina.zip dosyasının içindeki tmquarantina klasörünü ya C:/ kök dizinine atmamışsındır yada farklı bir yere atmışsındır. Veya tmquarantina.zip klasörünü olduğu gibi yani içindeki dosyayı çıkarmadan zip olarak atmışsındır C:/ kök dizinine..
Yapman gereken tmquarantina.zip dosyasının içindeki tmquarantina klasörünü klasör olarak C:/ kök dizinine atacaksın..

ensara

Üye
abim çok ama çok teşekür ederim günlerdir uğraşıyorum yapamadım rabbim izniyle sziin vesilenizle hallettim tlf n95

• Beğen

mecay_54

Üye
Sitedeki başka anlatımları günlerce denedim ama sonuç alamadım sizin gibi detaylı anlatmamışlardı ne bilelim bu kadar basit olduğunu çok güzel anlatmışsınız çok teşekkürler istediğim programı sertifika derdi olmadan çatır çatır yükleyebiliyorum şimdi çok sağolun emeğinize sağlık

• Beğen

Snr_xl_20

Üye
N8Belle Refiresh hack başarılı teşekkürler

- - - Eklendi - - -

ama yine virüs programı aynı şekil oldu dosyaları göremedim sys/bin in içine atılan dosyayıda atmadım unutmuşum ama bu sefer oldu nasıl oldu anlamadım oldu ya sonuçta önemli olan da o ama bu şekilde herhangi bi sorun çıkmaz demi

• Beğen
Emrgncy

Emrgncy

Üye
N8Belle Refiresh hack başarılı teşekkürler

- - - Eklendi - - -

ama yine virüs programı aynı şekil oldu dosyaları göremedim sys/bin in içine atılan dosyayıda atmadım unutmuşum ama bu sefer oldu nasıl oldu anlamadım oldu ya sonuçta önemli olan da o ama bu şekilde herhangi bi sorun çıkmaz demi
:bilmm

sado826

sado826

Üye
Install Server sys bin atmama ragmen rom patcherda bulamıyorum ya

asigsasi

asigsasi

Üye
Install Server c pacthes klasöre atacan

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Install Server sys bin atmama ragmen rom patcherda bulamıyorum ya
installserver RP+v1.7.rmp yamasını C:/patches klasörüne atman ve rompatcher uygulamasını çalıştırıp diğer yamalarla beraber onuda aktif etmen gerekli...

sado826

sado826

Üye
ınstall servers paketinden çıkanı c/sys/bin attım rom patcherda görmüyor ? not: installserver RP+v1.7.rmp değil

Üst Alt