harunm52
Üye
keyfini çıkarın![]()
Ben e 71 de denedım olmadı mobil security de mark all dıyorum da mark all at gelmiyor
keyfini çıkarın![]()
Ben e 71 de denedım olmadı mobil security de mark all dıyorum da mark all at gelmiyor
patches klasöru var Ama Içinde bişe yok??
emergency Teşekkürlerhacklendi şimdi
![]()
Sende durum ne?evet olumlu sonuç alanlar var
- - - Eklendi - - -
evet olumlu sonuç alanlar var
merhaba emergency çok acil yardımına ihtiyacım var. elimdeki cihaz n8 belle son sistem yüklüydü ancak geçen bir hack başka sitede hack işlemi yapmaya çalıştım. sonra telefon kafayı yedi maalesef. burdaki hack işlemini deniyorum. mobile security programını açınca liste bomboş çıkıyor. neyse o işlemi daha önceki denememden ötürüciddiye almadım rompatcher programını çalıştırdığım zaman sys/bin/patcher*LDD not found hatası alıyorum. telefonu sil komutu yapıp fabrika ayarlarına çevirdim ama hala bir değişme yok tavsiyesi olan arkadaşlar ne yapalım bilgi verirseniz çook sevinirim. iyi geceler iyi çlışmalar.
fp2 güncelleştirmesi yüklüyse yapamazsın
Öncelikle mesajını geç aldım kusura bakma...
Telefonu daha önce hacklemeye çalıştım derken, Quarantina listteki dosyaları restore yaptın mı?
Öncelikle bilgilerini yedekle ve *#7370# ile bir soft format at ki sistem temizlensin,
sonra C:/ kök dizinine attığın tmquarantine dosyasını zip haliyle atmayacaksın, zip'in içindeki dosyayı atacaksın...
Tekrar mobil security'i kurup restore yapmayı dene, olmazsa mesaj at.
- - - Eklendi - - -
Fp2 ye güncellemiş olanlar, mobilsecurity'i yükleyemiyor...
Dahili bileşen hatası alıyor onlar..
arkadaşlar rompatcher programını girdiğim zaman üzerine tıkladıklarım çarpı oluyor. ve programdan çıktığım zaman bir daha giremiyorum.
paşam ilgin için çok ama çok teşekkür ederim. arkadaşlar nokia n8 belle yüklü telefonda denedim takır takır çalışıyor. emergency daha önce quarantina listi boşalttığım için mobile security ile denediğimde boş gösteriyordu. asıl sıkıntım bundan çıkıyordu ortaya. rompacther programında .ldd hatası veriyordu. hard format atmama rağmen düzelmedi sorun bende senin daha önceki konuda paylaştığın norton antivirüsü denedim. baktım quarantina listesi dolu onları restore yapınca artık pacther hatası almadım. diğer adımları da aynen yönergedekigibi uyguladım. şu anda takır takır çalışıyor. bunu bulan arkadaştan tutun buraya paylaşan bize her konuda destek olan tüm arkadaşlardan emeği geçen herkesten allah razı olsun. artık ovi stronein o iğrenç reklam dolu internetsiz çalışmayan ve demo uygulamarından kurtuldum. şimdi gerçekten bir telefonum oldugu kanısındayım.tekrar tekrar teşekkür ederim..
arkadaşlar rompatcher programını girdiğim zaman üzerine tıkladıklarım çarpı oluyor. ve programdan çıktığım zaman bir daha giremiyorum.