Symbian Hack için En Kolay Yöntem (S^3/Anna/Belle/s60v5/s60v3)

Sponsorlu Bağlantılar

bloody95

Üye
hafıza kartnı çıkarıp atsam olur mu?

Geceninrengi199

Üye
10.Alt taraftaki "KLASÖRÜN İÇİNDEKİ INSTALLSERVER MODELLERİ" başlıklı yazıya bakın ve telefonunuza uygun olan installserver dosyasını ek'te verilen "[MaxiCep] Installservers Paketi.zip" içerisinden bularak, ek'te verilen "[MaxiCep] X-plore (Signed).sisx" yardımıyla FP1 güncellemesi alan cihazlar ise "[MaxiCep] X-plore BELLE FP1 (Signed).sisx" yardımıyla telefonunuzun C:\sys\bin klasörüne atın.

Diyorya ben o ''installserverS3.zip'' dosyasını C:\sys\bin klasörüne nasıl atıcam C: Telefon Hafızasında Sys diye dosya görünmüyor Yardım lütfen

Emrgncy

Emrgncy

Üye
10.Alt taraftaki "KLASÖRÜN İÇİNDEKİ INSTALLSERVER MODELLERİ" başlıklı yazıya bakın ve telefonunuza uygun olan installserver dosyasını ek'te verilen "[MaxiCep] Installservers Paketi.zip" içerisinden bularak, ek'te verilen "[MaxiCep] X-plore (Signed).sisx" yardımıyla FP1 güncellemesi alan cihazlar ise "[MaxiCep] X-plore BELLE FP1 (Signed).sisx" yardımıyla telefonunuzun C:\sys\bin klasörüne atın.

Diyorya ben o ''installserverS3.zip'' dosyasını C:\sys\bin klasörüne nasıl atıcam C: Telefon Hafızasında Sys diye dosya görünmüyor Yardım lütfen

Öncelikle s3 zip klasörünü değil klasörün içindeki installserver.exe dosyasını atacaksın.

Gelelim sorununa...

x-plore programını çalıştır ve ayarlarına girip üstteki tüm kutucukları işaretle, sonra rompatcher programını çalıştırıp open4all yamasını aktif et.

Artık x-plore ile C/sys/bin klasörünü görebilirsin..

Geceninrengi199

Üye
benim telefon nokia 603 ama C/sys Klasörü İçinde ''Bin'' diye bir klasör yok onu söylemeye çalışıyorum

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Acaba resim ile ifade edebilirmisiniz Teşekkürler

x-plore ayar görüntüdeki gibi olacak

Rom patcher da zaten çalıştırınca iki adet yama görünür open4all yamasını aktif et tamamdır.

Sonra s3 zip klasörünü x-plore ile aç içindeki installserver.exe dosyasını
c/sys/ bin klasörüne at, telefonu tekrar başlat.

Tekrar rompatcher ı çalıştırıp içindeki iki yamayıda aktif edip sertifika hatası veren uygulamayı yükle

7.dogan

Üye
5250 başarılı :)

Anil-D

Anil-D

Üye
5 inciye yapıyom duzgun olmuyo unsigned qoo battery yuklemiyor sertifika hatası veriyor hani bende calısmıyor kardes telefon c6 01 belle yardım lutfen

Emrgncy

Emrgncy

Üye
5 inciye yapıyom duzgun olmuyo unsigned qoo battery yuklemiyor sertifika hatası veriyor hani bende calısmıyor kardes telefon c6 01 belle yardım lutfen

c/sys/ bin klasörüne doğru installserver.exe dosyasını attığından emin ol.

Ayrıca attığın installserver dosyasının c/sys/bin klasörünün içinde olup olmadığını kontrol et..

Hala olmazsa pm at..

0386

Üye
hackledikten sonra bi hard yada soft format atınca hackleme gidiyo mu yoksa kalıyo mu bi de garanti dışı kalıyo denıyo doğru mu??? cvp için şimdiden :tşk: :alkis

Emrgncy

Emrgncy

Üye
hackledikten sonra bi hard yada soft format atınca hackleme gidiyo mu yoksa kalıyo mu bi de garanti dışı kalıyo denıyo doğru mu??? cvp için şimdiden :tşk: :alkis

Her iki formatla da hack iptal olur. Garantilik bir durum olursa format atarsın...

rehman111

Üye
4.Seçeneklere gidin ve Quarantine list'e tıklayın. tıkladım bu yazıldı no data ne yapayım şimdi?telefon nokia 603

Emrgncy

Emrgncy

Üye
4.Seçeneklere gidin ve Quarantine list'e tıklayın. tıkladım bu yazıldı no data ne yapayım şimdi?telefon nokia 603

tmquarantina klasörünü C kök dizinine attın mı?

Eğer attıysan C kök dizinini tekrar kontrol et, klasör olarak atacaksın zip halinde felan olmasın,

rehman111

Üye
C: tmquarantine/ klasöründe 3tane .qat fail bir tanede .dat fail bulunuyor

Emrgncy

Emrgncy

Üye
C deki tmquarantina klasörünü sil ve C ye yeniden at ve mobilsecurity'i çalıştırıp seçeneklerden quarantina list de, 3 adet yamanın görünmesi lazım...

Tmquarantina klasörünün içeriği şu şekilde olması gerekiyor

370049450554625_SYMBOS_BESELO.B.qat
370049450771250_SYMBOS_BESELO.B.qat
370049450967125_SYMBOS_BESELO.B.qat
TmQtIndex.dat

restore yaptıktan sonra .qat uzantılı 3 dosya klasörden silinir.

rehman111

Üye
C deki tmquarantina klasörünü sil ve C ye yeniden at ve mobilsecurity'i çalıştırıp seçeneklerden quarantina list de, 3 adet yamanın görünmesi lazım...

Tmquarantina klasörünün içeriği şu şekilde olması gerekiyor

370049450554625_SYMBOS_BESELO.B.qat
370049450771250_SYMBOS_BESELO.B.qat
370049450967125_SYMBOS_BESELO.B.qat
TmQtIndex.dat

restore yaptıktan sonra .qat uzantılı 3 dosya klasörden silinir.

yine no data yaziyor hepsini tek tek yaptim. Baska hack yapmak yolu varmi forumda?

genciletisimci

genciletisimci

Üye
ohh be 2 saat uğraştım. tam dediklerinizi yaptım sonunda hackledim. herşeyi x-plore ile yapmadan bu iş olmuyor. depolama ile baglamayı düşünmeyin arkadaşlar. konuda söylenenleri birebir uygulamaya çalışın hiçbir problem yaşamayacaksınız. yaşarsanızda ekteki Install Server RP+ v1.5.zip ile çözüm bulabilirsiniz ben öyle yaptım ve oldu. c6-01 belle refresh hacked :D

Emrgncy

Emrgncy

Üye
ohh be 2 saat uğraştım. tam dediklerinizi yaptım sonunda hackledim. herşeyi x-plore ile yapmadan bu iş olmuyor. depolama ile baglamayı düşünmeyin arkadaşlar. konuda söylenenleri birebir uygulamaya çalışın hiçbir problem yaşamayacaksınız. yaşarsanızda ekteki Install Server RP+ v1.5.zip ile çözüm bulabilirsiniz ben öyle yaptım ve oldu. c6-01 belle refresh hacked :D

Hayırlı olsun...

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Hayırlı olsun...

Üst Alt