abi oldu cok teskkür ederim .d .d emegine saglık helal olsun sana bravo
kardeş ben e71 için olan nstallserver.exe bulamadım hangi klasörde
telefon hacklendiginde resim müzik vs. siliniyor mu ? Tesekkürler
cok sağol abi süper oldu butesekkürler
![]()
Öcelikle mobilsecurity uygulamasındaki yamaları restore etmen gerekiyor.
Sys sonraki iş.
C kök dizinine tmquarantina klasörünü attıktan sonra mobilsecurity i çalıştır ve seçenenklerden quarantina list i seç, 3 yamanında görünmesi lazım. Görünmezse telefonun bilgilerini yedekleyip soft format at ve en baştan tekrar başla.
Görünürse tekrar seçeneklerden markall ı seçip 3 yamayıda işaretle ve seçenekten restore de. 3 yamada silinecektir.
Sonra rom patcherı kur ve içindeki iki yamayıda aktif et.
Sonra x-plore u çalıştır ve x-plore un ayarlarına git, üstteki 4 kutucuğuda işaretle.
Artık C sürücüsündeki sys klasörü açılır.
Telefonuna uyumlu installserver.exe dosyasını C/sys/bin klasörüne at.
Telefonu yeniden başlatıp, rompatcher yamalarını aktif et tamamdır..
soft formatı nası atcam?
soft formatı nası atcam?
- - - Eklendi - - -
görmüo tm karantinanın içindekileri kopyalayıp mobil securitynin içindekine kopyaladım olmadı
- - - Eklendi - - -
bikere yaptım oldu sonra yanlışlıkla restoreyi sildim virüs wardı...
- - - Eklendi - - -
şimdi görmüo
Ne yaptığını pek anlamadım...
Ne yaptığını pek anlamadım...
Tmquarantina klasörünü C kök dizinine atıktan sonra mobilsecurity i çalıştırıp, seçeneklerden quarantina list de, 3 adet yama görünecek üçünüde işarete ve seçeneklerden restore de.
Sonra rompatcherı kur.
işte direk yükleince gözükmüo we tmquarantinadaki 4dosyayı nere atcam weya klasörü? Taramada yapmıo yapsa bi iki dosyayı restoreleip nerde olduğunu bulurdum
xploreyle atim mobil secıritynin atacağım yerini bi açıklayıwer
gider.uygulamaların da gider.unutma format atarken şarjın dolu olsun 3 diş olsada yeter.ayrıca unutmadan söyleyim depo hafızasıda gider.yani yedekleme yaptıktan sonra soft format atpeki soft atınca yüklü uygulamalar gidio mu tel noları notlar mesajlar fln?
gider.uygulamaların da gider.unutma format atarken şarjın dolu olsun 3 diş olsada yeter.ayrıca unutmadan söyleyim depo hafızasıda gider.yani yedekleme yaptıktan sonra soft format at
yedek yapınca uygulamalar geri gelio mu?