Symbian Hack için En Kolay Yöntem (S^3/Anna/Belle/s60v5/s60v3)

Sponsorlu Bağlantılar

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
X-plore'yi kurarken bir sürü izin istiyo zararlı olabilir felan diyo şebekeyi kullabilir arama yapabilir felan diyo ne yapmam lazım kursam mı ?
onları zaten her program yapıyo sorun olmaz devam edebilirsin.

• Beğen
Tepkiler: Chn PKR

Chn PKR

Chn PKR

Üye
bi sorum daha var hackli telefonu eski haline nasıl getirebilirim hacksiz orjinal haline yani ?

moskovalı

moskovalı

Üye
n8 belle de yapabilen varmi varsa yardimci olabilirmi ben denedim yuklenen programlarda yuklenemez oldu bozuk dosya diyor yuklemeden cikiyor

diLsiz_yureqim

Üye
TşkLer Artık Sertifika sorunu yok........

cheesefly

Üye
Nokia c7 belle yüklü eline sağlık widgetları yukleyemiyodum çok iyi oldu

birol08

birol08

Üye
Nokia C5 03 Denedim. Çalışıyor. Teşekkürler.

mhmzergn

mhmzergn

Üye
eline saglik cok saol e7 belle hackledim sorunsuz

kozirog

kozirog

Üye
teşekkürler günlerce sertifika bekleme eziyetinden kurtarmış oldun teşekkür ederim sıkıntısız çalışıyor

koray777

koray777

Üye
Nokia C7 Belle başarılı, bu yöntem sayesinde artık C7'm unsigned çok mutluyum :d:

werasd

Üye
nokia e75 e yaptım, herşey tamam ama artık program yükleyemiyorum. telefonun içinden kurmak istediğimde yüklensinmi deyip evet dediğimde herhangi birşey olmuyor. pc suite de hata verip tamamlamıyor. eeee ne olacak şimdi. kimsenin başına gelmedi mi bu...

dageteginden

Üye
Orjinal N8 symbian Belle Hackledim şu anda sorunsuz çalışıyor. Çok Teşekkür ederim.

cixxxx

Üye
n8 de denedim oldu sağol

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
nokia e75 e yaptım, herşey tamam ama artık program yükleyemiyorum. telefonun içinden kurmak istediğimde yüklensinmi deyip evet dediğimde herhangi birşey olmuyor. pc suite de hata verip tamamlamıyor. eeee ne olacak şimdi. kimsenin başına gelmedi mi bu...
telefonunuza uygun olmayan installserver'ı kullanmış olabilirsiniz

skaaa

Üye

----------Eklendi @ 22:27:18 ---------- Yazıldı @ 22:06:13 ----------

----------Eklendi @ 22:29:06 ---------- Yazıldı @ 22:27:18 ----------

signed olan bir dosya yöneticisi programı yükleyin bu yöntemi uyguladıktantan sonra unsigned uygulamaları yükleyebilirsiniz
hack yerine sadece bu yöntemi yapsak tüm unsignedlari acar mı üstad?(amacım sadece bu çünkü) bide mobile security in 3 öğesinide silmem gerkiyor mu 3 tane varda ?

apo4438

apo4438

Üye
nokia 701 sonuç olumlu çok teşekkür ederim...

cuteftp

cuteftp

Üye
n86 8mp denendi. başarılı

HalfEvil333

Üye
gözlerime inanamıyorum başardımm !!! çok sağolun bir türlü şu hack islemini yapamazdım bu yöntem kolaymış çok teşekkür ederimm :)

emre0298

emre0298

Üye
teşekkürler dostum biraz uğraştım ama hackledim bende ---nokia c7-00 belle sorunsuz---

Ritchie88

Ritchie88

Üye
C6-01 belleye yükledm ama ilk uygulamada olmadı yazdklarını sonuna kadar yaptım oldu, saol

yunus_ 123

yunus_ 123

Üye
daha bastan olmuyo. virüs programmnı acmıyo yükledimde !!

Üst Alt