Symbian Hack için En Kolay Yöntem (S^3/Anna/Belle/s60v5/s60v3)

Sponsorlu Bağlantılar

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
[COLOR=""][SIZE=""]
[FONT=""][COLOR=""][SIZE=""]iyide belle rar açmıyor sonra annadaki gibi basılı tutunca kopya seçeneği çıkmıyor lütfen yardım.winrar yükledim güvenlik nedeniyle açılmıyor diyor.ne yapmalıyım
dediğin hepsini yaptım kopyalama da yaptım sonuç yine aynı belle hack olmuyor yapan varsa tekrar izah eder mi c6 01 belle[/SIZE][/COLOR]

gerekli işlemleri yapabilmeniz için xplore yüklemeniz gerek linki 1.sayfada konuda var

theseusx

theseusx

Üye
Hocam. Tel Nokia E6 Belle(yeni güncellendi). quarantine listesi boş görünüyor ne yapmam lazım ?? Teşekkürler uğraşların için.

varmet

Üye
"C/sys/bin" klasörü gözükmüyo xplora da gizli dosyaları ve sistem dosyalarını da gösteri işaretledim. Yoksa bu klasörü kendimiz mi oluşturucaz.. Cevaplarız için teşekkürler

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
"C/sys/bin" klasörü gözükmüyo xplora da gizli dosyaları ve sistem dosyalarını da gösteri işaretledim. Yoksa bu klasörü kendimiz mi oluşturucaz.. Cevaplarız için teşekkürler

telefonu yeniden başlatın o şekildede gözükmediyse hack işleminde bir hata yapmış olabilirsiniz adımları tek tek başarıyla uyguladınız mı?

BigSmoke15

BigSmoke15

Üye
Hacklemek ne işte yarıyor?

tarxhn

tarxhn

Üye
ben deneielni yaptım ama telefonun hack olup olmadııgını nasıl anlayacagım.

karadag63

karadag63

Üye
teşekkürler c6-01 belle de uyguladım sorun yok şimdi :)

elvisxxx

elvisxxx

Üye
Emeğine sağlık oldu. Teşekkürler.

ERDALGFBXX

Üye
anna yüklüyken hiç bir sıkıntı olmuyodu bu şekilde unsigned uygulamaları yükleyebiliyordum fakat belle ye güncelledim aynı yöntemi denedim olmadı yardımcı olabilirmisin nfs shift 1.09 unsigned yukleyemiyorum sertifika hatası veriyor..

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
anna yüklüyken hiç bir sıkıntı olmuyodu bu şekilde unsigned uygulamaları yükleyebiliyordum fakat belle ye güncelledim aynı yöntemi denedim olmadı yardımcı olabilirmisin nfs shift 1.09 unsigned yukleyemiyorum sertifika hatası veriyor..

telefonun için uygun olan installserver'ı c\sys\bin içerisine attın mı?

ERDALGFBXX

Üye
emeğine sağlık installserveri atınca çözüldü sorunum..

necati45

Üye
[FONT=""][COLOR=""][SIZE=""]
telefonun için uygun olan installserver'ı c\sys\bin içerisine attın mı?

olmuyor ne yaptımsa olmuyor.installserver attım yine olmuyor.Sertifika hatası devam

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi

53laz53

Üye
Telefon şuan 10. kez kapanıp açıldı.

----------Eklendi @ 18:33:18 ---------- Yazıldı @ 18:31:10 ----------

Ağzını yüzünü varya bu telefonu icat edenin de ...

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
Telefon şuan 10. kez kapanıp açıldı.

----------Eklendi @ 18:33:18 ---------- Yazıldı @ 18:31:10 ----------

Ağzını yüzünü varya bu telefonu icat edenin de ...

kapatılıp açılsınmı sorusuna hayır/no diyeceksin konuyu iyi okumamışsın sanırım

53laz53

Üye
Benim hiç biri olmadı bunu yaptım oldu mu şimdi ?

Hala hack işlemini yapamadıysanız tüm işlemleri yaptıktan sonra ek'te verilen düzeltilmiş installserver patch dosyasını indirip (rar ismi "[MaxiCep] Install Server RP+ v1.5"), içindeki "Install Server RP+.rmp" dosyasını, "patches" klasörü telefonunuz hangi dizinindeyse bulun ve o klasörün

Üst Alt