Hocam sağolasın N8 Anna oldu. Xplore MOD'da sertifika hatası vermişti başta. Hack olduktan sonra MOD'u kurdu. Yalnız bu rom patcher'ı silebilir miyiz durmasın hafızada boşuna?
Hocam sağolasın N8 Anna oldu. Xplore MOD'da sertifika hatası vermişti başta. Hack olduktan sonra MOD'u kurdu. Yalnız bu rom patcher'ı silebilir miyiz durmasın hafızada boşuna?
merhaba
telim N78 bugüne kadar hack lemeden sabrettim.ama artık hiçbişey yükleyemez oldum ve hacklemeye karar verdim.
fakat xplore programı sertifika hatası veriyor.forumdaki tüm xploreleri denedim???
yardım edermisiniz???
merhaba
telim N78 bugüne kadar hack lemeden sabrettim.ama artık hiçbişey yükleyemez oldum ve hacklemeye karar verdim.
fakat xplore programı sertifika hatası veriyor.forumdaki tüm xploreleri denedim???
yardım edermisiniz???
bunu deneyin signed sürüm
www.maxicep.com/symbian-3-dosya-yoneticiler-file-manager/lcg-x-plore-v1-55-0-s60v3-s60v5-s-3-signed-resmi-turkce-552080.html#post4086510
ben teli formatladığım için bazı programları yükleyebilbişim signed olanlarmış yani
unsigned programlar hala sertifika hatası veriyor.
telin hacklendiğini nasıl anlaşılır????
arkadaşlar virüs programını çalıştırdıkvan sonra restore dediğim zaman c sys bin diye hata veriyo bunun nedeni ne olabilir acaba yardımcı olurmusunuz nokia c7 anna