Emrgncy Üye Hmdbsgl' Alıntı: tamamdır kardes sorun kalmadı tesekkurler Genişletmek için tıkla ... Eyvallah...
Emrgncy Üye TroLL28' Alıntı: 2. kez hackledim başarılı hard format atmıştım Genişletmek için tıkla ... Hayırlı Olsun...
TroLL28' Alıntı: 2. kez hackledim başarılı hard format atmıştım Genişletmek için tıkla ... Hayırlı Olsun...
emrahkln Üye Bilgiyararım Windows 8 ve instalserver.exe'yi kuramadım lütfen birisi yardım etsin, gerçekten 3. denemem ve hala hackleyemedim telefonu.
Bilgiyararım Windows 8 ve instalserver.exe'yi kuramadım lütfen birisi yardım etsin, gerçekten 3. denemem ve hala hackleyemedim telefonu.
Emrgncy Üye emrahkln' Alıntı: Bilgiyararım Windows 8 ve instalserver.exe'yi kuramadım lütfen birisi yardım etsin, gerçekten 3. denemem ve hala hackleyemedim telefonu. Genişletmek için tıkla ... instalserver.exe dosyasını pc ye kurmayacaksın, telefonuna x-plore (dosya yöneticisi) yükle ve installserver.exe dosyasını telefonuna at, x-plore ile o dosyayı C:/sys/bin konumuna taşı..
emrahkln' Alıntı: Bilgiyararım Windows 8 ve instalserver.exe'yi kuramadım lütfen birisi yardım etsin, gerçekten 3. denemem ve hala hackleyemedim telefonu. Genişletmek için tıkla ... instalserver.exe dosyasını pc ye kurmayacaksın, telefonuna x-plore (dosya yöneticisi) yükle ve installserver.exe dosyasını telefonuna at, x-plore ile o dosyayı C:/sys/bin konumuna taşı..
sado826 Üye rom patcherda no data uyarısı alıyorum nedendir ?? Yönetici tarafından düzenlendi: 24 Eki 2013
Emrgncy Üye sado826' Alıntı: rom patcherda no data uyarısı alıorum nedendir ??rom patcherda no data uyarısı alıorum nedendir ?? Genişletmek için tıkla ... C:/ kök dizinini kontrol et bakalım patches klasörü var mı? yoksa mesaj yaz upload edeyim...eğer varsa muhtemelen içindeki dosyaları silmiş olabilirsin, içini de kontrol et..
sado826' Alıntı: rom patcherda no data uyarısı alıorum nedendir ??rom patcherda no data uyarısı alıorum nedendir ?? Genişletmek için tıkla ... C:/ kök dizinini kontrol et bakalım patches klasörü var mı? yoksa mesaj yaz upload edeyim...eğer varsa muhtemelen içindeki dosyaları silmiş olabilirsin, içini de kontrol et..
Emrgncy Üye sado826' Alıntı: klasör var ama içi boş sanırım Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız link teki zip dosyasını indir ve x-plore ile aç, içindeki patches klasörünü C:/ kök dizinine at, üzerine yazılsın mı diye sorarsa evet de. Artık rompatcher ı çalıştırınca yamaları görebilirsin..
sado826' Alıntı: klasör var ama içi boş sanırım Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız link teki zip dosyasını indir ve x-plore ile aç, içindeki patches klasörünü C:/ kök dizinine at, üzerine yazılsın mı diye sorarsa evet de. Artık rompatcher ı çalıştırınca yamaları görebilirsin..
sado826 Üye Emrgncy112' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız link teki zip dosyasını indir ve x-plore ile aç, içindeki patches klasörünü C:/ kök dizinine at, üzerine yazılsın mı diye sorarsa evet de. Artık rompatcher ı çalıştırınca yamaları görebilirsin.. Genişletmek için tıkla ... tmm hallettim çok tşkler
Emrgncy112' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız link teki zip dosyasını indir ve x-plore ile aç, içindeki patches klasörünü C:/ kök dizinine at, üzerine yazılsın mı diye sorarsa evet de. Artık rompatcher ı çalıştırınca yamaları görebilirsin.. Genişletmek için tıkla ... tmm hallettim çok tşkler
Emrgncy Üye .Kerasus.' Alıntı: yerlesik bilesen hatasi veriyor nasi olacak Genişletmek için tıkla ... Telefonun Fp2 ye güncellenmiş, bu konudan hack olmaz.. Üst konuda Fp2 ler için olan hack yöntemi var, oradan hackleye bilirsin..
.Kerasus.' Alıntı: yerlesik bilesen hatasi veriyor nasi olacak Genişletmek için tıkla ... Telefonun Fp2 ye güncellenmiş, bu konudan hack olmaz.. Üst konuda Fp2 ler için olan hack yöntemi var, oradan hackleye bilirsin..
Emrgncy Üye .Kerasus.' Alıntı: hocam mobilim link atabilirmisin Genişletmek için tıkla ... Nokia Belle FP2 Hacklendi + Resimli
.Kerasus.' Alıntı: hocam mobilim link atabilirmisin Genişletmek için tıkla ... Nokia Belle FP2 Hacklendi + Resimli
SAAMEET258 Üye saat 2:40 , bir aydır denemediğim kalmamıştı en sonunda oldu , nasıl teşekkür etsem bilemedim sonsuz teşekkürler
saat 2:40 , bir aydır denemediğim kalmamıştı en sonunda oldu , nasıl teşekkür etsem bilemedim sonsuz teşekkürler
Emrgncy Üye SAAMEET258' Alıntı: saat 2:40 , bir aydır denemediğim kalmamıştı en sonunda oldu , nasıl teşekkür etsem bilemedim sonsuz teşekkürler Genişletmek için tıkla ... hayırlı olsun
SAAMEET258' Alıntı: saat 2:40 , bir aydır denemediğim kalmamıştı en sonunda oldu , nasıl teşekkür etsem bilemedim sonsuz teşekkürler Genişletmek için tıkla ... hayırlı olsun
SAAMEET258 Üye Emrgncy112' Alıntı: hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... sağol senin de çok yardımın oldu
omerkusaya00 Üye Nokia X6 da sorunsuz çalışıyor denedim ve unsigned uygulamayı kurabildim. Teşşekkürler.