Symbian Hack için En Kolay Yöntem (S^3/Anna/Belle/s60v5/s60v3)

MKB1907

Üye
arkadaşlar bu bahsettiğiniz mobile security i nerden bulabilirm,link verebilirmisiniz?

usta çok güzel anlatmışsın ve gerçektende en kolay yönden hackleniyor... benim telefonda kurduğum programlardan mı yoksa hack lediğim için mi 4-5 gün sonra ekranın sağ üst köşesine ram ekranı geldi... kurulu programları kaldırdığım halde gitmedi son çare *#7370# yaparak kurtuldum tekrar hacklediğimde tekrar aynı sorun oldu... telefonuma virüsmü bulaştı bunu merak ediyorum ve böyle bişey varsa kurtulma yolları... artık hacklemiyorum teli ... açıklayabilirsen memnun olurum

sorun halolmuştur hackleme ile alaklı değilmiş... paylaşımcının başarılarının devamını dilerim..

ustura42

Üye
çok teşekkürler n8 de oldu

79mm79

Üye
teşekkürler. bir c6-01 daha hacklende

st169

Üye
n97 hacklendi hemdehiç sorunsuz
teşekkür ederim

ITURKI

Üye
nokia c6-01 anna hack başarılı tşkr.

Nokia C5-03 Hack oldu sağolasın

legand25

Üye
sen varya 1 tanesin ya adamımsın saol ya hackledim sayende

teşekkürler çalışıyor uygulama
ama bi sorunum var telefonu pcye bağlayınca depo hafızasını görüyor fakat ovi suite bağlanmıyor

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler çalışıyor uygulama
ama bi sorunum var telefonu pcye bağlayınca depo hafızasını görüyor fakat ovi suite bağlanmıyor
o hackle alakalı değil telefondan ayarlar bağlantıya gir ve usb den ovi suiteyi seç

fatih982

Üye
c7 belle hack olumsuz rompatcher kuruluyor ama unsigned uygulamalar yüklenmiyor

harfiyen uyguladım... sistem klasorlerine erişim sağlandı ama unsigned uygulamaları yukleyemeiyorum sertifika hatası veriyor hala... c7 belle yuklu... lütfen konuya bakar mısınız...

----------Eklendi @ 04:07:29 ---------- Yazıldı @ 04:05:30 ----------

c7 belle kullanan arkadaşlar ne yapacaz biz boyle ya... belle geldi hack gitti... simdi hack'ı beklemekteyiz..

Tepkiler: WanteD_232