Symbian Hack için En Kolay Yöntem (S^3/Anna/Belle/s60v5/s60v3)

kardeşim allah razi olsun haftalarca uğraştim ama şimdi senin sayende oldu 2 dkda allah razi olsun ellerin dert görmesin saol

Tepkiler: lemale ve uribaju

zeranix

Üye
eyvallah kardeş sayende bu sorundan kurtuldum Allah senden razı olsun

Tepkiler: uribaju
Symbian Hack.rar dosyası içindeki Mobile security programı telefona kurulmuyor.. 'Dosya Yüklenemiyor. Bu yerleşik bir bileşen' yazıyor.. Anlamadım. FP2 kullanıyorum bu yüzden olabilir mi ? Hacklemeyi çok istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.. Tel: 603 FP2 bu arada..

Emrgncy

Üye

Fp2 güncellemesi olan telefonlar, artık bu konudan hacklenmiyor..

Fp2 leri hacklemek için http://www.maxicep.com/symbian-3-sistem-modifikasyon/nokia-belle-fp2-hacklendi-resimli-707339.html

lemale

Üye
cok teşekkür ederim E6 refresh sonunda hack lendi biraz ilgisi olanlar için mükemmel anlatım olmuş

mashan

Üye
mobile scurty yi kurdum qarantinedeki dosyalara unmark all de dim sırayla kurulması gereken programları kurdum pachleri auto (3ad) ve programdan çıktım herhangi bir sis dosyasını indirip kurdum yerleşik bileşen hatası dedi

06Beyto

Üye
Quarantine list'e girdim mark al yoktu .Şeçeneklerde restore at all da yoktu ne yapmalıyım...

-aa-

Üye
sagol kardeşim

kykenan

Üye
Eline emegine saglik allah razi olsun on numara oldu tesekkur ederim

571kasva

Üye
uzun uğraşı sonucu Allaha şükür oldu emeğin için tskler kardes

Nokia mağazadan uygulama yüklerken sistem hatası veriyor. Yardım edecek biri var mi şimdi den teşekkürler. Tlf c601 belle refresh

Emrgncy

Üye
Nokia mağazadan uygulama yüklerken sistem hatası veriyor. Yardım edecek biri var mi şimdi den teşekkürler. Tlf c601 belle refresh

O hatayı hackledikten sonra mı almaya başladın?

hackle alakalı olduğunu düşünüyorsan Rompatcher yamalarını pasifleştir birde öyle dene...

Yoksa S^3 bölümüne sorununla ilgili konu aç, arkadaşlar yardımcı olurlar.

hacksiz hiç denemedim rompatch pasiflestirdim gene aynı

adar77

Üye
emeğine sağlık n8-00 symbian bellede başarlı

artar

Üye
teşekkürler n8 BELLE HACKLENDİ

mobile sectury antivirüs programımını yüklediğimde hata veriyor "yüklenemiyor. Bu yerleşik bir bileşen" diyor. Napmalıyım acaba yardım lütfen.telefonum belle 603

Emrgncy

Üye
mobile sectury antivirüs programımını yüklediğimde hata veriyor "yüklenemiyor. Bu yerleşik bir bileşen" diyor. Napmalıyım acaba yardım lütfen.telefonum belle 603

Nick'i hackermen koymuşsun ama basit bir hack işlemini başaramamışsın...

Şaka şaka

Sanırım telefonun Fp2 ye güncellenmiş o yüzden olmuyordur..

Sen BU KONUDAN hackleyeceksin...

Nick'i hackermen koymuşsun ama basit bir hack işlemini başaramamışsın...

Şaka şaka

Sanırım telefonun Fp2 ye güncellenmiş o yüzden olmuyordur..

Sen BU KONUDAN hackleyeceksin...

haklısın valla sizin gibi üstadların yanında biz çırak bile kalamımıyoruz npalım teşekkürler kardeşim