Symbian Hack için En Kolay Yöntem (S^3/Anna/Belle/s60v5/s60v3)

RMZNHAN

Üye
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞ MaxiCep] Install Server RP+ v1.7.zip DOSYAYI ATINCA OLDU ŞİMDİ PROGRAM YÜKLEYEBİLİYORUM

Tepkiler: uribaju
rompatcherde üstteki yeşil olmuyor alttaki oluyor da napmaLym tel N73

dostum mrb ben phoenix kullanarak telefonumu hacklemek istedim fakat tıkandı hata verdi telefonum ( N8)şimdi kapandı ne yapmam lazım yardımcı olurmusun..

dostum mrb ben phoenix kullanarak telefonumu hacklemek istedim fakat tıkandı hata verdi telefonum ( N8)şimdi kapandı ne yapmam lazım yardımcı olurmusun..
Bunu nasıl yapabildin? Telefonu hard format atarak çalıştırmayı dene, olmazsa phoenix ile dead flash atacaksın. Saat 12'ye kadar bana ulaşabilirsen hallederiz inş.

fena34

Üye
mark dosyası gozukmuyor bnım telefonda

l2031

Üye
telfnu kullanara pc siz hack atılmıyormu 5800 xm v60.0.003 e yardm ltfn yada pm at

- - - Eklendi - - -

tlfndan tlfnumu hacklemek istiyorum

l2031

Üye
cok uzun gözüm yemiyor yapmaya ya yapamazsam telfn kullanarak pc siz dimi bu anlatm

cok uzun gözüm yemiyor yapmaya ya yapamazsam telfn kullanarak pc siz dimi bu anlatm
ilgili dosyaları telefonuna indir sırasıyla anlatılanı yap. İnstallserver dosyası ziplidir oradaki dosyanın içinden installserver934 içindeki exe uzantılı installserver dosyasınıda ilgili yere attınmı işi biter.

l2031

Üye
x-plore inglzce oradan nasıl atarım bie x-plore ayarınız böyle olmalıdır diyip resimle göstermiş ya o ayarı yapıym diye baktımda şimdiden x plore açtım setting yazmıyor

- - - Eklendi - - -

ayarını nerdn yapcm

x-plore inglzce oradan nasıl atarım bie x-plore ayarınız böyle olmalıdır diyip resimle göstermiş ya o ayarı yapıym diye baktımda şimdiden x plore açtım setting yazmıyor
x-plore çalıştır / menu / tools / confiuration / 9 satır altta language dili Türkçe yap.

l2031

Üye
5. Uygulamadan çıkın ve uygulama yöneticisinden Symantec Symbian Hack'i kaldırın. buna da baktım 1kb bi uygulama onu diyor dimi

- - - Eklendi - - -

ben anlatılanları bi kağıta yazayım başlayım yapamazsam tlfnu bozarsam yardmcı olurmusun