Symbian Hack için En Kolay Yöntem (S^3/Anna/Belle/s60v5/s60v3)

eren3546

Üye
eline saglık o kadar konu var en iyisi bu sayende N8 heckledim..

nato41

Üye
olmuyor yaa =(( herşey doğru ama hack gerçekleşmedi bana biri flash konusunda yardım etsin lütfn başka çare yok

nato41

Üye
Kardeşim msn ile yardım edebilirim yada buradan.
buradan olursa sevinirim

- - - Eklendi - - -

artık başım döndü ya alglayamıyorum bunları 2buçuk saattir bilgsayara telefona bakmaktan fenalık geldi =(

iphone görünümlü Qverty klavye programı lazım bir türlü bulamadım bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilir mi tel c6-01 belle refresh

symbian belle fp1 yuklu telimde ama C:\\sys\bin klasoru yok bu klasoru nasil bulabilirim yardimci olursaniz sevinirim

Emrgncy

Üye
symbian belle fp1 yuklu telimde ama C:\\sys\bin klasoru yok bu klasoru nasil bulabilirim yardimci olursaniz sevinirim

Öncelikle telefonuna x-plore yüklemelisin, eğer yüklü ise x-plore ayarlara gir ve üstteki tüm kutucukları işaretle, daha sonra rompatcherı çalıştır ve open4all yamasını aktif et.

Artık x-plore ile c/sys/bin klasörünü görebilirsin..

Onlari yaptim ama yine gorunmuyor. Rompatcheri ve mobilesecurityi acarken c/sys/bin dosyasi olmadigi icin hata veriyor. Bu dosya eklenebilirmi?

Emrgncy

Üye
Onlari yaptim ama yine gorunmuyor. Rompatcheri ve mobilesecurityi acarken c/sys/bin dosyasi olmadigi icin hata veriyor. Bu dosya eklenebilirmi?

Farklı sürüm x-plore ile dene, bin klasörünü kendin oluşturamazsın...

hafay

Üye
karantina listesinde hiç bişey yok restore edemedim bide sys nin içinde bin klasör u yok

Emrgncy

Üye
karantina listesinde hiç bişey yok restore edemedim bide sys nin içinde bin klasör u yok

Daha önce başka bir konudan restore yaptıysan onun için görünmüyor olabilir...

Bin klasörünü görmek için x-plore ayarlara girip üstteki tüm kutucukları işaretle, sonra rompatcherı çalıştırp open4all yamasını aktif et.

Artık x-plore ile c/sys/bin klasörünü görebilirsin...

1. Ekteki "SymbianHack"rar dosyası içerisinden çıkan "tmquarantine" klasörünü X-Plore yardımıyla zipten herhangi bir yere çıkartın ve onu C sürücünüzün kök klasörüne atın.Zip halinde değilde klasör olarak atın.(C:\tmquarantine\ )

KÖK DOSYA DERKEN C'e Mİ DİREK ATICAZ ? olmuyor cunkı Hack . c6-01

- - - Eklendi - - -

Hallettim saol =)

- - - Eklendi - - -

8. RomPatcher'ı yüklendikten sonra açın ve ordaki patchleri üstüne tıklayıp uygulayın:
- Open4all tüm klasörlere erişim için
- Installserver unsigned uygulamaları yüklemek için

Open4all - cıkmadı ? dosyalara erısım yok ? nasıl hallederım ?

Emrgncy

Üye

C kök dizinini kontrol et patches diye klasör olması gerek ve içindede iki adet patch olacak open4all.rmp ve installserver.rmp diye...

- - - Eklendi - - -

yaptim olmadi hatta sonra bu hack yontemi olmadi norton ilede denedim bu dosya olmadigi icin hacklenmiyor

bin klasörüne x-plore ile bakıyorsun değil mi?

Farklı bir sürüm x-plore denedin mi?

1.58 versiyon x plore ile denedim y browser , filebrowser,activefile ilede de denedim hic birinde gorunmuyo

ugr.shnn

Üye
herşeyi sıra sıra açıklamalara göre yaptım fakat unsigned uygulama yüklemeye çalıştım ve sertifika hatası aldım . herşeyi düzgün yaptıgıma eminim . yardımcı olursnız sevinirim . teşekkürler..

Emrgncy

Üye

Telefon modelini belirtirmisin.

Ayrıca C/sys/bin klasörüne telefonuna uygun install dosyası attın mı?

bloody95

Üye
son adıma geldim rom pacheri açınca open4all la instalserver yok acil yardımmmmm!!!!

- - - Eklendi - - -

c7 hacklendi tşkr

- - - Eklendi - - -

sys bine attım install serveri ama kurmuo unsigned sys bin açılıo

- - - Eklendi - - -

tmm ınstalserver 1.7 ile halloldu...

Tepkiler: uribaju