Emrgncy
Üye
garanti kapsamından çıkarmı hack yapsam???
üstad link yok dosyaları indiremiyorum
adreste sadece bu çıkıyor
üstad link yok dosyaları indiremiyorum
adreste sadece bu çıkıyor
karantina list in içinde hiç bişey yok mark alacağım
arkadaşım ben birşey sormak istiyorum bu yöntemle teli hackledim fakat telefon çok sık reset atıyor dünden beri 4 defa reset atmıştır. bunun nedeni ne yada ne yapabilirim bu durumla ilgili?(E6 telefonum)
2. Anti-Virus olan "Mobile Security" programını yükleyin.Telefon kapanıp açılsın mı sorusuna Hayır/No ya basın.
bunu yaptınız mı?
evet yaptım onu. rom patch içinded install serverRP+ ile open4all kapadım dünden beri reset atmıyor şimdilik sıkıntı kalmadı gibi ilerde aynısı olursa tekrardan iletirim sağol.
evet yaptım onu. rom patch içinded install serverRP+ ile open4all kapadım dünden beri reset atmıyor şimdilik sıkıntı kalmadı gibi ilerde aynısı olursa tekrardan iletirim sağol.
selam. ben hackleme yaparken bir sorunla karşılaşmadım. unsigned programları da yüklüyorum. ama yükledikten sonra bulamıyorum o programları. sorun nerde acaba?
- - - Eklendi - - -
telefonum c7 belle
Ben 5230 u hackledim ama bu hacklemenin zararı var mıdır ? Geriye nasıl döndürülür ? Bilgi verir misin
Hangi programları yükledin mesela
Uygulamalarda olması lazım değilmi
- - - Eklendi - - -
hackledikten sonra telefonunda ters giden birşey yoksa zararı olmaz, Hack iptal için format atarsın.
Herhangi bir sorunda buradan yardımcı oluruz
Hangi programları yükledin mesela
Uygulamalarda olması lazım değilmi
- - - Eklendi - - -
hackledikten sonra telefonunda ters giden birşey yoksa zararı olmaz, Hack iptal için format atarsın.
Herhangi bir sorunda buradan yardımcı oluruz
oyun ve uygulamalarda sorun yok. ama widgetleri yükleyemiyorum. yüklesem de görnmüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?