Symbian Guru Phone Guardian v2.00.S60v3

Sponsorlu Bağlantılar

captmsdef

Üye
Ellerine sağlık dostum. ben bu forum da yeniyim ve yeni bir n80 aldım, bu program da tam bana göre fakat şu imza işini nasıl yapıyoruz bir aydınlatırsan sevinirim.

BABA KARTAL

BABA KARTAL

Üye
SAOL KARDEŞ ELLERİNE SAĞLIK :oke:

legend_09

legend_09

Üye
ok kib

Arazlam

Arazlam

Üye
çok sağol tam aradığım program

doktormurat

Üye
guardian crackı

buraq111

Üye
Symbian Guru Phone Guardian v2.00.S60v3 Inc.****** Patch-CrewNuke

Neler Yeni
- Uygulama ikonunu gizleyebilme (bu seçenek yükleme sırasında seçilebilir)
- Bütün uygulamalar için şifre koruması, SMS, Emailler, Rehber,data bağlantıları kullanıcı tarafından seçilen herşey!!! - Advance Device Locks uygulamasına elveda!!!
- Alarm off durumunda bile olsa uzaktan sms ile siren sesinin çalışmasını sağlayabilirsiniz, siren sesini kapatıp açabilirsiniz.
- Alarm SMS'i şimdi iki farklı numaraya gönderilebiliyor.
- Çalınan telefonla ilgili sms ile bilgiler.

Desteklenen cihazlar: Nokia 5500, Nokia E50, Nokia E60, Nokia E61, Nokia E62, Nokia E70, Nokia N71, Nokia N73, Nokia N75, Nokia N80, Nokia N91, Nokia N92, Nokia N93, Nokia N95, Nokia 3250, Nokia N Series, Nokia E Series, Nokia E65, Nokia N76, Nokia N93i, Nokia E61i, Nokia N73 Music Edition

Kurulum bilgileri:
Symbian.Guru.Phone.Guardian.v2.00.S60v3.SymbianOS9 .1 dosyasını imzalayın. ****** dosyasını imzalamanıza gerek yok.

Kullanmak için önce versiyon 1'i kurmaya gerek yok.

paylaşı için teşekkürler...

kazakhstyle

Üye
tesk.... güzel calısma

technohifi

Üye
sertika hatası veriyor sa tarifif bir yıldaha geri alın lütfen!!..

shademan87

Üye
saolasın kardeş

korfare

korfare

Üye
hocamm çok işime yaradı bu program tamm istediğim gibi bişey.. artık kimse telefonumu karıştıramıyor;) çok sağol

aysse

Üye
ellerinesağlık

alışar_muganlı

Üye
:)arkadaş ların dediklerina katılıyorum imzalama işi nasıloluyor yardım edin

--------------- Ekleme ---------------

bu arada telefonum handy safe programında part1 part2 şifresi ni istiyor o nedir

cezacartel

cezacartel

Üye
imza işlemini yapdıgım halde olmadı koruma dosya fln dio

gsenturk

gsenturk

Üye
Program mükemmel, sertifikalandırdım, kurdum ve çalıştırdım. 5 günlük trial verdi başta, fakat bu prgramın ***** şifresi telefonda hemen program ikonunun yan tarafındaydı ve bu şifreyi biyere not ettim ve sonra registere gelerek bu şifreyi yazdım. Sorun çözüldü. Bu benim telde 2. bir Symbian Guru programı, çok kaliteli programlar üretiyor symbian Guru. Paylaşım için çok teşekkür ederim

sonicorcist

sonicorcist

Üye
eline sağlık kardeşş saoll:oke:

ayazkapli

ayazkapli

Üye
Program mükemmel, sertifikalandırdım, kurdum ve çalıştırdım. 5 günlük trial verdi başta, fakat bu prgramın - şifresi telefonda hemen program ikonunun yan tarafındaydı ve bu şifreyi biyere not ettim ve sonra registere gelerek bu şifreyi yazdım. Sorun çözüldü. Bu benim telde 2. bir Symbian Guru programı, çok kaliteli programlar üretiyor symbian Guru. Paylaşım için çok teşekkür ederim

:yuru

asdera

asdera

Üye
telefonumun seri no su 359569012495231 n73 kullanıyorum.LÜTFEN BİRİNİZ SERTİFİKALANDIRIN .LÜTFEEEEENNNNNNNN

emrah8230

Üye
güzel gibi

aytu123

aytu123

Üye
saol kardeş

goliykorol

Üye
bu sadece uygulama sifreliyo istedigin hersey degil yani galeride tek bir resim vey tek bir muzik gibi degil

Üst Alt