AIS
Üye
Sen şimdi Windows xp de Connectifyme kullanıyormusun?ama xp daha az sistem gereksinimi istediğinden daha çok performans verir yani sade görünüş için kuruyorsun
arkadaşlar profesyonellerin seçimi ios'tur. android mandroid boşverin siz bunları.
windows xd de hala en iyi işletim sistemidir nokta.
evet ya iostan sevdiğim bişey varsa o da xdAynen ne yapacaksın ayos u androidi xp var xp krşke yükleyebilsek telefona xp yi
xp kuruluyo diye hatırlıyorum kimi tellereAynen ne yapacaksın ayos u androidi xp var xp krşke yükleyebilsek telefona xp yi
xp kuruluyo diye hatırlıyorum kimi tellere
Android'e Zarar Vermeden Windows 95/98/Me/XP/Vista/7/8 veya Linux Kurma - MaxiCepKardeş link atarmısın bulamadımda ?Biraz acemiyim bu konularda
kurabilirsinben iosa da kurarım bunu sıkıntı yok .d
Ölü adam Symbian @muhammed4949
Neeeeeee ***symbian kaynak kodlari hackerlar tarafindan calinmis ve nokiadan fidye aliniyodu yani milyonlarca dolar nokia bir cok sebep yuzunden batti ama android gecmesi sadece uflemeye bakardiBen atalarımın sözünü söyleyip gideyim
Symbian candır gerisi heyecan
Ne diyim sen öyle sanmaya devam et evet profesyoneller seçio ortada tabi çok güzel araştırmışsn hahayoo profesyoneller ve uzmanlar iosu seçti bu ortada. bu sektörün açık ara lideri iostur. gerisi maceradır symbian neydi yıllarca adam keklediler kasıyo donuyo sürekli kullanımı çok zor karışık adam gibi otg falan yok ekran çözünürlüğü berbat android bile daha iyi ondan ama en iyisi ios. .d.d
windows xd en iyi sistem toplarsın sistemi kurarsın windows xp'ni kral sensin. desteği kendin sağlarsın işte
evet ya iostan sevdiğim bişey varsa o da xd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?