Symbian for TR FİNAL [01.04.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

Anil-D

Anil-D

Üye
kurulmaz tel çoker

- - - Eklendi - - -

arkadaslar sade c6 01 e yuklenir diger telefonlar yuklerse telefon çoker

CABBAR

CABBAR

Üye
Mert sözlük uygulamasını kaldırmasan Daha Iyi olurdu ya. O sözlük sağlamdı. Uygulama olarak daha iyi sözlük var mı bildiğin ? Kaldırdın madem başka program bulalım. Ayrıca emeğine sağlık. 1 nisan'ı bekleyeceğiz artık. Çok sağol

Anil-D

Anil-D

Üye
sozluk olacak ben bulacam <|:)

Anil-D

Anil-D

Üye
ben kullanıyorum bunu çok guzel ve hızlı

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
Mert sözlük uygulamasını kaldırmasan Daha Iyi olurdu ya. O sözlük sağlamdı. Uygulama olarak daha iyi sözlük var mı bildiğin ? Kaldırdın madem başka program bulalım. Ayrıca emeğine sağlık. 1 nisan'ı bekleyeceğiz artık. Çok sağol

Sağolasın kadeşim. Çok fazla yer kaplıyordu o yüzden kaldırdım açıkçası. Bakalım UDA içinden ayırmaya çalışıyorlar. Olursa eğer paketliycem veya mod halinde vericem.

non-toXic

non-toXic

Üye
Mesaj oturumlarında ki baloncukların sitilini değiştirme şansımız var mı? Gelecek olan sürüm ile neon olmuş onu değiştirebilir miyim mesela bir önceki sürümdeki(şu an kullandığımız) şekline?

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
Mesaj oturumlarında ki baloncukların sitilini değiştirme şansımız var mı? Gelecek olan sürüm ile neon olmuş onu değiştirebilir miyim mesela bir önceki sürümdeki(şu an kullandığımız) şekline?

Tabiki değştireblrsiniz kardeşim. Eski sürümün icindeki almak için Nokia Cooker ile CORE dosyasını acıp resource/messaging/css içindekileri alıp yeni sürümdeki aynı yere atarak yapabilirsin..

• Beğen
Tepkiler: non-toXic

MaxipmaN

Üye
keşke yarın çıksaydı bir milyon tane sınav var haftaya

emroxxx

Üye
Nokia e7 de calışırmı kılavyeyi düzgün bir şekilde tanırmı?

Anil-D

Anil-D

Üye
e 7 de çalısmaz

- - - Eklendi - - -

http://qfs.mobi/f467120 sozluk şimdilik bunu kullanın

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
ByRedox

ByRedox

Üye
rof2 ile rof3 nasıl doldurdun gömcekyer bit gibi

Genc wair

Üye
sacma tarayici sorunu bitmis,kardeslerimizin sayesinde)

• Beğen
Tepkiler: bjkmert45
ByRedox

ByRedox

Üye
kendim söyle vi seyler gömcem 46.9 ile rof2 gömülmüyor rof3 de öle aynı

ByRedox

ByRedox

Üye
temanın linkini wersene cok güzel

Genc wair

Üye
muzik calar sorunludu,gec aciliyor,su soruna da baka bilirmisin kardes? cfw-nda hata kalmasin diye soyluyorum)

Üst Alt