Hadi cwfyi bekliyoruuuz![]()

bu kadar emek teşekkürsüz kalmamalı arşive ekliyorum ilk fırsatta deneyeceğim eline sağlık

Eklenmiş Cwf'yi görmemişim ya![]()
Teşekkürler dostum eline sağlık yarın flashlayayım![]()

Yine güzel bir Cfw olmuş şuan indiriyorum yarın hemen kurucum sorunsuz inşş...Emeğine sağlık sen güncellemelere devam ettikçe bizde takipe devam.. hayırlı geceler herkeze![]()

Teşekkürler üstad

kardeş emeğine sağlık...
Hata olursa mutlaka belirtin. Düzeltelim.eline sağlık şimdi yüklüyorum inşallah iyi olur
hani kardeşim göremedik link i sana zahmet acıl lazım telefon cok kotu durumda

kardeş mesajda sorun var şu oturum şeklinde mesaja girince göstermiyor mesaj jkapanıyor birde mesaj geldiğinde ekrana basınca yine göstermiyor kapanıyor
hafıza kartı olursa düzeliyor mu?
çok güzel bir çalışma olmuş kardeşim.emeğine yüreğine sağlık.başarılarının devamını dilerim.

üstat emek için repimi verdim sana ama bu cwf hiç hoşuma gitmedi sorunları yazıyorum;
1.mobil veri hatası geliyordu tamamda niye komple yazıyı sildin yaw orjinal bıraksaydın bende gayet sağlıklydı.(hiç hoş olmamış)
2.giriş yeri berbat olmus nedir o yaw öyle nokia kar girişi falan vardı sürekli kasılıyor sonra üstüne kırmızı nokia girişi vardı o dehşet olmus ama nokia biçimsiz girişi keşke 4 noktaya bıraksydın ağbi yaw.
3.sonra tek tusu kendi kilitlendiğinde kendi kendine giriş yerine geliyor tekrar daha önce o sayfade gezdiğim yere girmek zorunda kalıyorum.bunu anlatamamdım herhalde![]()
4.birde keşke uygulamar oyunlar araçlar girişi diye bi klasör koysaydın daha güzel olurdu iiconu değişik olsa yeni klösör yaptıgımızda farklılık olurdu sanırım o..
5-söylediklerim hariçi herşey bomba olmus lütfen hataları varsa söylemekten çekinme... kısacası eskisinden daha iyidi bu ...

hız muhteşem, telefon telefon olalı böyle hız görmedi sanırım
tek sorun;
açılış ekranı
mobil veri şeyi

Sorunsuz şekilde kurdum daha önceki flaşlamalarda hafıza kartını çıkartıp yapıyodum ama bunda sorunsuz bir kurulum yaşadım.kullanım gayet stabil seri olmuş emeğine sağlık diyorum yeni güncelleme dahada iyi olur diyorum hayırlı akşamlar.![]()