Symbian for TR FİNAL [01.04.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

çömez

Üye
bu kadar emek teşekkürsüz kalmamalı arşive ekliyorum ilk fırsatta deneyeceğim eline sağlık

faysal26

Üye
Yine güzel bir Cfw olmuş şuan indiriyorum yarın hemen kurucum sorunsuz inşş...Emeğine sağlık sen güncellemelere devam ettikçe bizde takipe devam.. hayırlı geceler herkeze :)

yakup_407

Üye
Teşekkürler üstad

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
bu kadar emek teşekkürsüz kalmamalı arşive ekliyorum ilk fırsatta deneyeceğim eline sağlık

Teşekkürler kardeşim. Güle güle kullan :)

- - - Eklendi - - -

Eklenmiş Cwf'yi görmemişim ya :D

Teşekkürler dostum eline sağlık yarın flashlayayım :)

Rica ederim kardeşim. Güle güle kullan. :)

- - - Eklendi - - -

Yine güzel bir Cfw olmuş şuan indiriyorum yarın hemen kurucum sorunsuz inşş...Emeğine sağlık sen güncellemelere devam ettikçe bizde takipe devam.. hayırlı geceler herkeze :)

İnşallah sorun cıkmaz bende çıkmadı kardeşim. Tesekkürler. Güle güle kullanın. :)

- - - Eklendi - - -

Teşekkürler üstad

Rica ederim güle güle kullan :)

yelerkan

yelerkan

Üye
kardeş emeğine sağlık...

tarum21

Üye
eline sağlık şimdi yüklüyorum inşallah iyi olur

samet142

Üye
hani kardeşim göremedik link i sana zahmet acıl lazım telefon cok kotu durumda

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: yaren_dede
escape72

escape72

Üye
kardeş mesajda sorun var şu oturum şeklinde mesaja girince göstermiyor mesaj jkapanıyor birde mesaj geldiğinde ekrana basınca yine göstermiyor kapanıyor

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
kardeş mesajda sorun var şu oturum şeklinde mesaja girince göstermiyor mesaj jkapanıyor birde mesaj geldiğinde ekrana basınca yine göstermiyor kapanıyor

Dostum hafıza kartı yoksa telefonunda mesajlara, web browser a gremezsin. Hafıza kartına bak bi. Yedekleyip biçimlendir.

escape72

escape72

Üye
hafıza kartı olursa düzeliyor mu?

nedim6363

Üye
çok güzel bir çalışma olmuş kardeşim.emeğine yüreğine sağlık.başarılarının devamını dilerim.

asi6868

Üye
üstat emek için repimi verdim sana ama bu cwf hiç hoşuma gitmedi sorunları yazıyorum;
1.mobil veri hatası geliyordu tamamda niye komple yazıyı sildin yaw orjinal bıraksaydın bende gayet sağlıklydı.(hiç hoş olmamış)
2.giriş yeri berbat olmus nedir o yaw öyle nokia kar girişi falan vardı sürekli kasılıyor sonra üstüne kırmızı nokia girişi vardı o dehşet olmus ama nokia biçimsiz girişi keşke 4 noktaya bıraksydın ağbi yaw.
3.sonra tek tusu kendi kilitlendiğinde kendi kendine giriş yerine geliyor tekrar daha önce o sayfade gezdiğim yere girmek zorunda kalıyorum.bunu anlatamamdım herhalde|-)
4.birde keşke uygulamar oyunlar araçlar girişi diye bi klasör koysaydın daha güzel olurdu iiconu değişik olsa yeni klösör yaptıgımızda farklılık olurdu sanırım o..
5-söylediklerim hariçi herşey bomba olmus lütfen hataları varsa söylemekten çekinme... kısacası eskisinden daha iyidi bu ...

furkitare

furkitare

Üye
hız muhteşem, telefon telefon olalı böyle hız görmedi sanırım :)

tek sorun;
açılış ekranı
mobil veri şeyi

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
üstat emek için repimi verdim sana ama bu cwf hiç hoşuma gitmedi sorunları yazıyorum;
1.mobil veri hatası geliyordu tamamda niye komple yazıyı sildin yaw orjinal bıraksaydın bende gayet sağlıklydı.(hiç hoş olmamış)
2.giriş yeri berbat olmus nedir o yaw öyle nokia kar girişi falan vardı sürekli kasılıyor sonra üstüne kırmızı nokia girişi vardı o dehşet olmus ama nokia biçimsiz girişi keşke 4 noktaya bıraksydın ağbi yaw.
3.sonra tek tusu kendi kilitlendiğinde kendi kendine giriş yerine geliyor tekrar daha önce o sayfade gezdiğim yere girmek zorunda kalıyorum.bunu anlatamamdım herhalde|-)
4.birde keşke uygulamar oyunlar araçlar girişi diye bi klasör koysaydın daha güzel olurdu iiconu değişik olsa yeni klösör yaptıgımızda farklılık olurdu sanırım o..
5-söylediklerim hariçi herşey bomba olmus lütfen hataları varsa söylemekten çekinme... kısacası eskisinden daha iyidi bu ...

Kardeşim 3. yü anlamadım gerçekten. :D
Mobil veri hatasını özellikle kapattım o sorun oldu sanırım. Diğer güncellemede düzeltirim.
Klasörleride özellikle koymadım isteyen olur isteyen olmaz diye.
Girişi de özellikle bir değişiklik olsun diye öyle yaptım istek lmazsa güncellemede değiştiririm. Ama dikkat çekici diye yaptım.

- - - Eklendi - - -

hız muhteşem, telefon telefon olalı böyle hız görmedi sanırım :)

tek sorun;
açılış ekranı
mobil veri şeyi

Mobil veri ve giriş ekranını güncellemede ayarlıycam kardeşim artık ama güncellemeye de çok var. :)

faysal26

Üye
Sorunsuz şekilde kurdum daha önceki flaşlamalarda hafıza kartını çıkartıp yapıyodum ama bunda sorunsuz bir kurulum yaşadım.kullanım gayet stabil seri olmuş emeğine sağlık diyorum yeni güncelleme dahada iyi olur diyorum hayırlı akşamlar.:)

• Beğen
Tepkiler: bjkmert45
bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
Sorunsuz şekilde kurdum daha önceki flaşlamalarda hafıza kartını çıkartıp yapıyodum ama bunda sorunsuz bir kurulum yaşadım.kullanım gayet stabil seri olmuş emeğine sağlık diyorum yeni güncelleme dahada iyi olur diyorum hayırlı akşamlar.:)

Sağol kardeşim güle güle kullan. Emin ol çok daha iyi olacak. :)

- - - Eklendi - - -

GÜNCELLEME BİLGİLERİ 1. SAYFADA LİNKLERİN ÜSTÜNDEDİR BU KONUYLA İLGİLİ SORU SORMAMANIZI RİCA EDERİM. İYİ VE BOL KULLANIMLAR KARDEŞLERİM.

• Beğen
Tepkiler: faysal26

Üst Alt