bjkmert45
Üye
dehşet olmuss baba o değilde tel hafızasını 1 gb yapacan diye korkuyorum![]()
Maalesef kardeşim keşke olsa ama maximum bu

dehşet olmuss baba o değilde tel hafızasını 1 gb yapacan diye korkuyorum![]()

yenisindeki hava durumu widgeti ile notlar widgetini verirmisin hem microsoft apps kalkmış yine o çok iyiydi
Microsoft apps i ayrıca vericem kardeşim.
Hava durumu widgeti de saatte bağlı yani ayırdığında tekrar eski haline getiremiyorsun. Ama ayrıca zaaten hava duumu widgeti varr. Notlarıda PM attım.

Beklemede kalacağız![]()

Mesajlar biraz birirkten sonra oturumlarda gönderiğimizde anlık bi beyaz ekran durumu var o çözüldü mü dostum yoksa hala aynı durum devam mı ediyo ?
şey 20.1.13 tarihli cfwye sosyal ağlarıda atarmısn
Üstad birde mesaj ve çağrı geldiğinde şarj ledi flash yaparsa mükemmel olur![]()

şikayet değilde bir öneri vermek istiyorum yanlış anlama sakın beni benim gibi düşünen çok insan olabilir
mesela bir fotoğrafı duvar kağıdı yapmak istiyorum ama fotoğrafın istediğim karesini alamıyorum onu sağlayan bir program var adını da bilmiyorum
yani arkadaşımla benim fotoğrafım var ana menüde seçenekler duvar kağıdını değiştir diyorum fotoğrafı seçiyorum kafasına göre koyuyor ben sadece kendimi koymak istiyorum olmuyor. O programı ekler yada adını söyler misin 
ya sosyal ağların sis olanı bende de var ama atıyo şu sorunu yeni güncellemede halledermisn
dostum ellerine sağlık şuanda kullanıyorum hiçbir sorunla karşılaşmadım yaklaşık 1.5 aydırşikayet değilde bir öneri vermek istiyorum yanlış anlama sakın beni benim gibi düşünen çok insan olabilir
mesela bir fotoğrafı duvar kağıdı yapmak istiyorum ama fotoğrafın istediğim karesini alamıyorum onu sağlayan bir program var adını da bilmiyorum
yani arkadaşımla benim fotoğrafım var ana menüde seçenekler duvar kağıdını değiştir diyorum fotoğrafı seçiyorum kafasına göre koyuyor ben sadece kendimi koymak istiyorum olmuyor. O programı ekler yada adını söyler misin
![]()
photo editor ve video programınıda sis halinde atabilir misin?
Onu daha önceden yaptım dostum şarj yediği için pek istenmedi, şarjı ön planda tutmaya çalıştım bu CFW de o yüzden eklemedim. Ama forumda .sis halinde olanı var. Onu kurarsın sorunun hallolur.![]()

Ben Arıyorumm Arıyorumm Bulamayrum üstad![]()