seste sorun yok
ya şu sosyal ağları hallettinmi
Ne gibi bir sorun var dostum. Ona göre bir çözüm yolu bulalım.?
Uğraşıyorum dostum ama nafile. Yeni güncellemede 2 tane uda hazırlıycam zaten. Sosyal ağlar olan olmayan şeklinde.

Kardeşim bende bunun bir önceki versiyonu kurulu yeni versiyonu kursam hafıza kartındaki oyunlar falan gider mi yüklediğim
yeni versiyonu haarika olmuş
seste sorun var demedim gayet güzelde sadece ayarlarıyla oynama yapma dedim sanırım yükseltmissin fazla sesten hoparlör patlar falan vs... yani...
Faydası olur mu bilmiyorum ama bu:http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modi...511-final-guncelleme-01-11-2012-a-661336.html cfw yi yüklediğimde sosyal yüklü halde ve sıkıntı çıkarmıyor yeni sosyal e güncellediğimizdede sıkıntı çıkmıyor bi kontrol et istersen![]()
microsoft apps a baktınmı![]()
of yaa daha toparlayamadan bi daha atamam ki 1 haftayı geçiyor yüklemesi![]()
Biçimlendirip hard format attım cfw yi flashladım harika olmuş![]()
Güncellemeye zaten daha var kardeşim merak etme.
usta aklıma çok güzel bir fikir geldi sende uygulamak istersen bi bak fikrime olur mu?
gelecek cwf için ona oyun ve hatta müzik koyabilirmissin acaba ... eğer öyle şey mümkünse bir deneyebilirsin bazıları için bu cwf yüklemeye istekli olabilirler hatta temada yükle o telefonlara zaten oyun istemeyenler kaldırmakta zorluk çekmez hatta ben sana yap demiyorum yani uygulamak istersen diye sordum. ok.. yeni şeyler bir farklılık görmek istiyoruz ...