Symbian for TR FİNAL [01.04.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

Kayahan14

Kayahan14

Üye
neoldu microsoft apps denedinmi

whakan

Üye
3G de sorun mu var bende mi öyle?
bilgisayarımdan İnternete telofon vasıtasıyla bağlandığımda 3g bağlantı yapılmış gibi görünüyor fakat hız 2G hızında. defalarca deneme yaptım. Enson orjinal sürüme döndüm.

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
3G de sorun mu var bende mi öyle?
bilgisayarımdan İnternete telofon vasıtasıyla bağlandığımda 3g bağlantı yapılmış gibi görünüyor fakat hız 2G hızında. defalarca deneme yaptım. Enson orjinal sürüme döndüm.

Ben sürekli 3G de kullanıyorum bir sorun göremedim. Belki de operatörden kaynaklanan bir sorundur.?

faysal26

Üye
Yeni güncellemeyi sabırla bekliyoruz umarım diğer güncellemelerin ötesinde bir Cfw olur kolay gelsin şimdiden d

• Beğen
Tepkiler: bjkmert45
OPC

OPC

Üye
Eline sağlık yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum mükemmel olmuş bence cwf :)

Güncellemede DLNA'yı eklemesen de opsiyonel koyarsan sevinirim ben kullanıyordum baya :)

Birde müzik çalara girişler sıkıntılı sanki ama olsun problem teşkil etmiyor

Ayrıca kesinlikle üst konu olmalı bu cwf :)

• Beğen
bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
Eline sağlık yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum mükemmel olmuş bence cwf :)

Güncellemede DLNA'yı eklemesen de opsiyonel koyarsan sevinirim ben kullanıyordum baya :)

Birde müzik çalara girişler sıkıntılı sanki ama olsun problem teşkil etmiyor

Ayrıca kesinlikle üst konu olmalı bu cwf :)

Öncelikle teşekkürler dostum.. Müzik çalarda bir sorun göremedim ben ama incelerim biraz daha ayrıntılı. Programlara gelince örneğin, benim kullandığım programları başka kullanmıyor, senin kullandıklarını ben veya başkası kullanmıyor. Yani bu şekilde kişisel yazılımlar yüklenebilecek durumdalar. Eğer ki değilse ayrı bir UDA hazırlanabilir. Ama onun dışında sade bir CFW amacım. Ve herkesin kendini ifade edebileceği kadar rahat bir yazılım. :)

• Beğen
Tepkiler: OPC
OPC

OPC

Üye

Öncelikle teşekkürler dostum.. Müzik çalarda bir sorun göremedim ben ama incelerim biraz daha ayrıntılı. Programlara gelince örneğin, benim kullandığım programları başka kullanmıyor, senin kullandıklarını ben veya başkası kullanmıyor. Yani bu şekilde kişisel yazılımlar yüklenebilecek durumdalar. Eğer ki değilse ayrı bir UDA hazırlanabilir. Ama onun dışında sade bir CFW amacım. Ve herkesin kendini ifade edebileceği kadar rahat bir yazılım. :)

Rica ederim. Müzik çalar düzelmiş sanırım şuan sorunsuz ilk yüklediğim sıralarda sıkıntı olmuştu. Şu DLNA işine gelince forumda ve mağazada varmış hallettim direk yükledim sıkıntım kalmadı :)

Güncellemeni merakla bekliyoruz :good:

• Beğen
bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
Yeni güncelleme 505 MB Hafıza ile geliyor. Ve artık değişim zamanı :)

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Yeni güncelleme 505 MB Hafıza ile geliyor. Ve artık değişim zamanı :)

İşte bu süper kardeşim beklemedeyiz güncellemeni :aman2: Birde kameranın iyi çekmesi içinde birşeyler olsa hani olucağı yok ama insan bekliyor işte :naughty:

tarxhn

tarxhn

Üye
yeni güncelleme tarihi belli mi ?

hbwolf

Üye

İşte bu süper kardeşim beklemedeyiz güncellemeni :aman2: Birde kameranın iyi çekmesi içinde birşeyler olsa hani olucağı yok ama insan bekliyor işte :naughty:

Geçen sürümde vardı kamera modu ama foto 3mb olduğundan kaldırmıştı sanırım arkadaş

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: tinasoft

nedim6363

Üye
Öncelikle çalışmalarında başarılar dilerim kardeşim.son çalışman gayet güzel olmuş.tek sıkıntımız şarzın az gitmesi.günceleme de şarz konusuna ağırlık verirsen seviniriz.yani şahsen benim düşüncem görsellikten ziyade şarz olayı daha önemli.tekrar teşekkürler.iyi çalışmalar.

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle çalışmalarında başarılar dilerim kardeşim.son çalışman gayet güzel olmuş.tek sıkıntımız şarzın az gitmesi.günceleme de şarz konusuna ağırlık verirsen seviniriz.yani şahsen benim düşüncem görsellikten ziyade şarz olayı daha önemli.tekrar teşekkürler.iyi çalışmalar.

Şarjdan dolayı benimde sıkıntım var dostum. Onunla ilgili birşey bulsamda uygulasam ama yok.

Kayahan14

Kayahan14

Üye

Şarjdan dolayı benimde sıkıntım var dostum. Onunla ilgili birşey bulsamda uygulasam ama yok.
valla benim eskisinden çok gidiyo tuş kilidi titreşimini kaldırdığın için sanırım

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi

asi6868

Üye
dehşet olmuss baba o değilde tel hafızasını 1 gb yapacan diye korkuyorum :aha:

Üst Alt