Symbian for TR FİNAL [01.04.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

Kayahan14

Kayahan14

Üye
seste sorun yok

jakobs21

Üye
ya şu sosyal ağları hallettinmi

asi6868

Üye

Ne gibi bir sorun var dostum. Ona göre bir çözüm yolu bulalım.?

seste sorun var demedim gayet güzelde sadece ayarlarıyla oynama yapma dedim sanırım yükseltmissin fazla sesten hoparlör patlar falan vs... yani...

Kayahan14

Kayahan14

Üye
microsoft apps a baktınmı :hmmm

smh60

smh60

Üye
Kardeşim bende bunun bir önceki versiyonu kurulu yeni versiyonu kursam hafıza kartındaki oyunlar falan gider mi yüklediğim :hmmm

yeni versiyonu haarika olmuş

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim bende bunun bir önceki versiyonu kurulu yeni versiyonu kursam hafıza kartındaki oyunlar falan gider mi yüklediğim :hmmm

yeni versiyonu haarika olmuş

Kardeşim kimileri gider kimileri kalır tam bilmiyorum. Ama sistemin stabil çalışmasını istiyorsan hafıza kartını yedekleyip biçimlendir ve o şekilde flashla.

- - - Eklendi - - -

seste sorun var demedim gayet güzelde sadece ayarlarıyla oynama yapma dedim sanırım yükseltmissin fazla sesten hoparlör patlar falan vs... yani...

Yalnızca hoparlör ayarında Stereo ayarlama yaptım, ve Müzik çalar Heap boyutunu 32 MB yaptım. Bunlar cihaza zarar vereyen modlamalar. Gönül rahatlıgıyla kullanabilirsiniz.

- - - Eklendi - - -

Faydası olur mu bilmiyorum ama bu:http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modi...511-final-guncelleme-01-11-2012-a-661336.html cfw yi yüklediğimde sosyal yüklü halde ve sıkıntı çıkarmıyor yeni sosyal e güncellediğimizdede sıkıntı çıkmıyor bi kontrol et istersen :)

O yazılımda Sosyal Ağlar, Microsoft falan çıkartılmamaış dostum oyuzden rahat kurabiliyorsun. Ben yeni güncellemede dediğim gibi 2 UDA ekleyeceğim. 1. sinde aynı bu sürümdeki yazılımlar olacak. 2. sinde ise Microsoft ve Sosyal ağlarda olacak.

- - - Eklendi - - -

microsoft apps a baktınmı :hmmm

Yeni güncellemeyi bekle dostum..

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 219846
Kayahan14

Kayahan14

Üye
of yaa daha toparlayamadan bi daha atamam ki 1 haftayı geçiyor yüklemesi :(

smh60

smh60

Üye
Biçimlendirip hard format attım cfw yi flashladım harika olmuş :good:

• Beğen
Tepkiler: bjkmert45
bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
Şu anda deneme aşamasındayım dostum. Bilgi veririm.

asi6868

Üye
usta aklıma çok güzel bir fikir geldi sende uygulamak istersen bi bak fikrime olur mu?

gelecek cwf için ona oyun ve hatta müzik koyabilirmissin acaba ... eğer öyle şey mümkünse bir deneyebilirsin bazıları için bu cwf yüklemeye istekli olabilirler hatta temada yükle o telefonlara zaten oyun istemeyenler kaldırmakta zorluk çekmez hatta ben sana yap demiyorum yani uygulamak istersen diye sordum. ok.. yeni şeyler bir farklılık görmek istiyoruz ...

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
usta aklıma çok güzel bir fikir geldi sende uygulamak istersen bi bak fikrime olur mu?

gelecek cwf için ona oyun ve hatta müzik koyabilirmissin acaba ... eğer öyle şey mümkünse bir deneyebilirsin bazıları için bu cwf yüklemeye istekli olabilirler hatta temada yükle o telefonlara zaten oyun istemeyenler kaldırmakta zorluk çekmez hatta ben sana yap demiyorum yani uygulamak istersen diye sordum. ok.. yeni şeyler bir farklılık görmek istiyoruz ...

Oyun değilde zil sesleri ekledim kardeşim.

Yeni güncelleme 20.01.2013 te gelecek.

mustj89

Üye
:tşk:

mert41994

mert41994

Üye
yeni sürüm çıkacakmı yoksa son sürüm olarak kalacak mı ?

Üst Alt