Symbian for TR FİNAL [01.04.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

jakobs21

Üye
ya şu sosyal ağlar lazın bana yardım et be çalışmıyo biliyorum fmobi daha ii ama bana sosyal ağlar lazım bi yardım et

- - - Eklendi - - -

ya sisteme gömersem düzelir dosyaları atsana gömiyim sisteme

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
ya şu sosyal ağlar lazın bana yardım et be çalışmıyo biliyorum fmobi daha ii ama bana sosyal ağlar lazım bi yardım et

- - - Eklendi - - -

ya sisteme gömersem düzelir dosyaları atsana gömiyim sisteme

Ovı suıte den yuklemeyi denedin mı kardesim?

yaren_dede

yaren_dede

Üye
  • Beğen
Tepkiler: bjkmert45
tarxhn

tarxhn

Üye
bir haftadır kullanıyorum. şimdilik sistem olarak sorun bulamadım. saolsın dostum

• Beğen
Tepkiler: bjkmert45
CABBAR

CABBAR

Üye
Bu akşam indireyim :) Yeni Bi Cfw lazımdı zaten umarım sorunsuzdur ellerine sağlık emeğine sağlık :) önceki sürümlerde yükleme sorunu yaşayanlar olmuştu sanırım bunda yok demi :)

jakobs21

Üye
evet ovidedndibdrdm sosyali yinede atıyodu

- - - Eklendi - - -

ya bu verdiğinizde atıyo

Silinen Üye 219846

Silinen Üye 219846

Kapalı Hesap
sosyali her türlü bende yükledim ama her şekilde atıyor kullanamıyorum :S

Silinen Üye 219846

Silinen Üye 219846

Kapalı Hesap
sağol kolay gelsin inşalla çözersin

CABBAR

CABBAR

Üye
Yükledim gayet güzel :) eğer eksik ya da hatalı görürsem bildiririm :) emeğine sağlık

rewa

rewa

Üye
onurmest arkadaşımızın dedigi gibi sosyal ilk girişten sonra atıyor ve açılmıyor bir ilgilenrsen seviniriz.. Geri kalanı için çok teşekkür ederim çok güzel bir çalışma olmuş eline koluna saglık..

• Beğen
Tepkiler: bjkmert45 ve Silinen Üye 219846

halilibo6671

Üye
sadece meego mesajlaşma baloncklarnı nereden edinebilirz

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
sadece meego mesajlaşma baloncklarnı nereden edinebilirz

Yazılımın içinden alabilirsin dostum. CORE/resource/messaging/css içinden alabilirsin.

- - - Eklendi - - -

onurmest arkadaşımızın dedigi gibi sosyal ilk girişten sonra atıyor ve açılmıyor bir ilgilenrsen seviniriz.. Geri kalanı için çok teşekkür ederim çok güzel bir çalışma olmuş eline koluna saglık..

İlgileneceğim kardeşim. Olmazsa eğer yeni bir UDA hazırlarız.

• Beğen
Tepkiler: rewa
tarxhn

tarxhn

Üye
mert titreşim sanki az olmuş gibi cok hafif titriyor. sende aynı sorun var mı

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi

asi6868

Üye
usta senin cwf yükledim çok mennum kaldım valla yanlız birdaha ses ayarlarını yaparken oynama yapma kardeş bunu anladım bırak orjinal kalsın çok kötü olmus valla senden yeni bir cwf daha bekliyoruz yeni yıllar.

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
usta senin cwf yükledim çok mennum kaldım valla yanlız birdaha ses ayarlarını yaparken oynama yapma kardeş bunu anladım bırak orjinal kalsın çok kötü olmus valla senden yeni bir cwf daha bekliyoruz yeni yıllar.

Ne gibi bir sorun var dostum. Ona göre bir çözüm yolu bulalım.?

Üst Alt