Symbian for TR FİNAL [01.04.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
Yalnız bi Sorun var :S Tema Attıgımız zaman Tema Değişior ama İkonlar Anna iKONları Kalıor :D

Kardeşim temanın ikonları orijinal ikonlarsa Anna ikonlu olur. Ama değilse değişir.

- - - Eklendi - - -

kardeş çok güzel görünüyor ellerine sağlık. Bi sorum olacak. Mesaj baloncklarnda kişi
resmi görünüyor mu? Bende görünmedi. Bi de fp1 fp2 nedir ? Farklar neler nerden bilgilendirme alabilirim?
Yok kardeşim maalesef onlar sadece resim olarak. :) Normalde FP2 uyumlu bir mod onlar. Onlar Nokia nın çıkardıgı güncellemeler. Bizdeki Belle Refresh gibi.

Plesk234

Üye
Ha tmm. Mert

emre9080

emre9080

Üye
kardeşim ya nokia mağaza yi yükleyemedim nasıl olacak.

karete kazım

Üye
Düzeltmeler yapıldı mı nerdeyse hiçbirşey acılmıyor ??

emre9080

emre9080

Üye

Son sürüm nokia Mağaza eklendi kardeşim yazılıma.

- - - Eklendi - - -

Düzeltildi kardeşim.

ya kardeş bide şu fotoğraf ve video düzenleme programlarını sis olarak yükler misin lütfen.

Orochi

Orochi

Üye
kardeş sosyal ağlarda sorun var facebooka girsem direk çıkıyor twitterde aynı

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
kardeş sosyal ağlarda sorun var facebooka girsem direk çıkıyor twitterde aynı

Kardeşim sosyal ağlar zaten problemli. O yuzden ben kaldırdım.

- - - Eklendi - - -

ya kardeş bide şu fotoğraf ve video düzenleme programlarını sis olarak yükler misin lütfen.

Kardeşim ben kurarsam istemeyen arkadaşlarda olacaktır mutlaka. Sen kendin indirip kursan daha mantıklı olur.

emre9080

emre9080

Üye

Kardeşim sosyal ağlar zaten problemli. O yuzden ben kaldırdım.

- - - Eklendi - - -

Kardeşim ben kurarsam istemeyen arkadaşlarda olacaktır mutlaka. Sen kendin indirip kursan daha mantıklı olur.
bende onu diyorum varsa bi link falan Verir misin.

tarxhn

tarxhn

Üye
şimdi indiriyorum. saolasın

sonbirvakit

sonbirvakit

Üye

Kardeşim temanın ikonları orijinal ikonlarsa Anna ikonlu olur. Ama değilse değişir.

- - - Eklendi - - -

Yok kardeşim maalesef onlar sadece resim olarak. :) Normalde FP2 uyumlu bir mod onlar. Onlar Nokia nın çıkardıgı güncellemeler. Bizdeki Belle Refresh gibi.

Sağol teşekkürler. Peki bu sosyal ağlar sorunu düzeltildi mi? Yükledikten sonra direk atıyor uygulamadan

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi

Sağol teşekkürler. Peki bu sosyal ağlar sorunu düzeltildi mi? Yükledikten sonra direk atıyor uygulamadan

Kardeşim o uygulamayı ben çıkardım yazılımdan. Düzeltmek için ayrıca birşey yapmadım. Kendin internetten indirerek kurabilirsin. Uygulamlaarda sadece QT sorunu vardı. Onu da düzeltip yeni link ekledim.

emre9080

emre9080

Üye
Mert sana bişey soracağım kardeşim ben telefona cfw yuklerken phoneix yarıda dondu ve yeniden yüklemeye başladı falan derken tekrar dondu bende tam yüklemenin yarısında telefonu pc den soktum ve açtım sadece ilk açarken nokia yazısı geliyor ve sonra kapanıyor sence bunun bi yolu var mi yoksa servise mi vereyim.

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
Mert sana bişey soracağım kardeşim ben telefona cfw yuklerken phoneix yarıda dondu ve yeniden yüklemeye başladı falan derken tekrar dondu bende tam yüklemenin yarısında telefonu pc den soktum ve açtım sadece ilk açarken nokia yazısı geliyor ve sonra kapanıyor sence bunun bi yolu var mi yoksa servise mi vereyim.

Kardeşim Dead Flash at sorunun düzelir. Bu arada yeni fark ettim Manisadan mışsın neredensin?

emre9080

emre9080

Üye
Sarıgol ya atacağım da pc ye takıyorum telefon görmüyor.

Plesk234

Üye
Kardeş Zaten Usb Görmez.Forum da Dead Flash Anlatımı var.Bi ara Benimde öyle oldu açılmadı usb gormuordu Dead Flashladm açıldı.

emre9080

emre9080

Üye
Kardeş Zaten Usb Görmez.Forum da Dead Flash Anlatımı var.Bi ara Benimde öyle oldu açılmadı usb gormuordu Dead Flashladm açıldı.

ben telefondan giriyorum okuldayım bi link atıver eve gidince bakarım:)

Üst Alt