Symbian for TR FİNAL [01.04.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

zfrglr

zfrglr

Üye
ellerine sağlık dostum güç düğmesindeki simgeleri nasıl yapabiliriz elinde varsa doyaları paylaşabilirmisin

zfrglr

zfrglr

Üye
çok sağol dostum

hkn_18

Üye
Teşekkürler kardeşim yeni güncelleme ne zaman çıkıcak peki?

ense123

Üye
yeni güncelleme ne zaman gelecek?

>Lips Of AngeL<

>Lips Of AngeL<

Üye
bu magaza ne zaman güncellenir ?

>Lips Of AngeL<

>Lips Of AngeL<

Üye
Rica ederim dostum :)

- - - Eklendi - - -

15.10.2012 de güncellenecek arkadaşım.

- - - Eklendi - - -

15.10.2012 deki güncellemede güncel olan gelecek dostum. :)

hım tşk.ederiz en kısa zamanda güncellersen güzel olur :D program yüklücem ondan soruyorum yanlıs anlama tamam :D

• Beğen
Tepkiler: bjkmert45
bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi

hım tşk.ederiz en kısa zamanda güncellersen güzel olur :D program yüklücem ondan soruyorum yanlıs anlama tamam :D

Test aşamasında ve beklediğim 1-2 yardım var. Onlarda gelsin daha erken biterse yayınlarım. :)

maxiser

maxiser

Üye
Bu telefonun tarayıcıda donmalar oluyor.sonrada telefonu kapatıp açmak zorunda kalıyoruz.yeni cfw de böyle sorun devam ediyor mu?

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
Bu telefonun tarayıcıda donmalar oluyor.sonrada telefonu kapatıp açmak zorunda kalıyoruz.yeni cfw de böyle sorun devam ediyor mu?

Ben kendim kullanıyorum belirttiğin hatala bende yok. Yeni yazılılımı kurarken hafıza kartını yedekledikten sonra biçimlendirip kur dostum.

maxiser

maxiser

Üye
Zaten yazılımı atarken her 2 hafızayı biçimlendirip yazılımı kuruyorum.

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
Zaten yazılımı atarken her 2 hafızayı biçimlendirip yazılımı kuruyorum.

Hmmm bu konuyla ilgilenicem dostum. Teşekkür ederim bilgilendirdiğin için bende bir problem yapmıyordu. Farketmedim.

maxiser

maxiser

Üye
Ben senin yazılımı kastetmedim.nokianın bu sürümü yazılımını kastettim.111.040.1511 sürümü.önceki sürümlerde tarayıcıda sorun yoktu.ilgin için teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: bjkmert45
bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
Ben senin yazılımı kastetmedim.nokianın bu sürümü yazılımını kastettim.111.040.1511 sürümü.önceki sürümlerde tarayıcıda sorun yoktu.ilgin için teşekkür ederim.

Evet bu sürüm baya hatalı...

>Lips Of AngeL<

>Lips Of AngeL<

Üye
kardeşim ne zaman hazır olur bu güncelleme yaa:hmmm

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
Başlıkta yazıyor kardeşim. :) 15.10.2012

tarxhn

tarxhn

Üye
kardeş su klavye ilede oynaya bilirsen iyi olur ayponun klavyesine yakın olsa yeter harflere basarken birkac harfe basılıyor :)

Üst Alt