Symbian for TR FİNAL [01.04.2013]

Ustad bu versiyon cok güzel c6 telefon kullanan iki arkadaşın telefonuna yükledim bu yazılım gibi c7 icin de var mı aero yapılanması cok güzel bu yazılımın menüden cıkarken veya menüye girerken görünümü cok güzel

Konu Sahibi

C7 için yapmadım dostum çünkü C7 telefonum yok. Yapmasam modlar sorunlu çıkar hatalı bir yaılım olur o yuzden çok bulaşmıyorum başka telefonlara.

faysal26

Üye
1 nisandaki güncellemeyide denicem, sanırım bu konu için en iyisi çıkçak şimdiden kolay gelsin

Konu Sahibi
1 nisandaki güncellemeyide denicem, sanırım bu konu için en iyisi çıkçak şimdiden kolay gelsin

Evet öyle olacak dostum hatta şimdiden bir tiyoda vereyim. C hafızasını 540 MB yakın arttırdım.

Tepkiler: faysal26
dostum bir isteğim olacak haritaların son sürümünü de özel arşivinde varsa paylaşabilirmisin 1nisanda

bjkmert kardeşim senin cwf ler bir kaç sayfada gördüm paylaşım yapılmış.
ama bilgin varmı bilmiyorum

mert canim kardesim ben aydin abinin cfw sini kullaniyorum pederde seninkini kullaniyor peder cok memnun bende aydin abininkinden cok memnunum aslinda seninkini yuklicektimde ben trafikte haritalari cok kullaniyorum o yuzden yuklemedim ama pederede senin cfw yi yukledim o cok mennum peder onun adina tesekkur etmemi soyledi bende boynuma borc kalmasin diye yaziyorum.Allah sendende aydin abidende razi olsun ikinizede cok tesekkur ederim

Tepkiler: bjkmert45
    Konu Sahibi

Rica ederim kardeşim güle güle kullansın selamlar. Haritalardan yana sıkıntınız olmasın. 01.04.2013 güncellemesinde haritaları Ovi Suite den sorunsuz yukleyip kullanabiliyorsunuz. Hatta bende kullanıyorum şu anda sorunsuz bir şekilde. Şu anda tek sıkıntım çözmeye çalıştıgım konu Sosyal Ağlar uygulamasının sorunsuz çalışması onuda yaparsa yazılım final olacak ve sorun kalmayacak.

abi onuda kullanmayi versinler fmobi tweetian nelerine yetmiyor

bunu teması nerde unuttum yeerni

Konu Sahibi
01.04.2013 güncellemesinin bilgileri ilk sayfada uygulanan modlar içinde mavi ile gösterilmiştir.