Symbian for TR FİNAL [01.04.2013]

Konu Sahibi
dostum senden bi cfv istiyorum c6.01 icın orjınal dosya aynen tamamen dogal sadece modlama yap goreceksin cok tutacak.

- - - Eklendi - - -

hic bi programı kaldirma opjınal kalsın sadece modlamaları yap

Ayrıca bir tane yaparım kardeşim.

OPC

Üye
şimdi gördüm indireyim de güncelleyeyim bi teşekkürler dostum bu arada ygs'ni unutma boşver cwf'yi falan

Tepkiler: bjkmert45 ve yaren_dede

tarxhn

Üye
saolsın mert yeni güncellemeyi indirip deneyeyim. sınava kadarda cwf sala gitsin sınava iyi hazırlanmaya bak

Konu Sahibi
saolsın mert yeni güncellemeyi indirip deneyeyim. sınava kadarda cwf sala gitsin sınava iyi hazırlanmaya bak
Ö
yle yapıcam dostum. Zaten uygulayacak görsel olarak ta birşey kalmadı. Yeni güncellemede kendi widgetlerimi falan yapıp hazırlayacağım. İddialıyım.

OPC

Üye

Seninde kardeşim. Yorumlarını bekliyorum..

Dostum şu WhatsApp'ı yükledim de ev ekranına kısayol eklerken görünüyor ama menüde bulamıyorum nereye gitti Müzik çalar öncekine göre daha iyi gibi geldi en sık kullandığım şey olduğundan önemli benim için şimdi açılırken direk açılıyor önceki 2 cwfde biraz sıkıntılıydı

Konu Sahibi

İnternet klasörünün içinde yok mu kardeşim?

OPC

Üye

İnternet klasörünün içinde yok mu kardeşim?

o klasör müydü medya ve araçların klasör olduğunu anlamıştım da interneti klasör zannetmiyordum kayıp bulundu tamamdır sorun yok

Tepkiler: bjkmert45
    Konu Sahibi

o klasör müydü medya ve araçların klasör olduğunu anlamıştım da interneti klasör zannetmiyordum kayıp bulundu tamamdır sorun yok

Klasör simgeleri farklı. Sağ üstleri yırtık gibi.

AsaRTy

Üye
Buram Buram Kalite Kokuyor

faysal26

Üye
Yeni güncelleme güzel olmuş umarım ilki gibi bir tad alırım bu güncellemeden emeğin için teşekkürler

ense123

Üye
kardeşim ne yaptıysam olmadı bu güncellemeyi yükleyemedim test modunda kalıyor sonra phoneix hata veriyor

vg_engin

Üye
Kardeşim eline emeğine sağlık çok güzel olmuş keyifle zevkle kullanıyorum )

Tepkiler: bjkmert45