Symbian for TR FİNAL [01.04.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

okanbiz

okanbiz

Üye
dostum bu cfv de sim kart menüsüde var mı

asi6868

Üye
upload et be kardeşim ha yarın ha dün cwf kapatmıssın işte bu kadarda ugraşılmazki ama yaww en güncel sen oldugun için seninkini bekliyoruz bizde böyle ... umarım bu yaptıgında hiç hata olmaz işallallag

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
bu gece yola çikacağim için linkleri şimdiden ekledim arkadaşlar güle güle kullanin.

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
:tşk: hayırlı yolculuklar

jakobs21

Üye
ya bu sosyal ağlar sorununuda düzelt önceden çalışıyodu cfw de çalışmıyo forumdada paylaştım cfw yapımcısına bildir o yapar dediler hacı şu yeni sürüme düzeltip ekle bee

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
emeğinize saygım var ama( http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modi...-special-guncellendi-22-01-2013-a-733095.html )bundan daha iyi bir şey bekliyordum sizden..

Dostum bu CFW yi kullanmadım bilmiyorum. Haklı olabilirsin. Sonuçta zevkler tartışılamaz. Ama baktığımda yapılan modlamalar neredeyse aynı. Tek fark görünüşler. Onları sizlerde ayarlayabilirsiniz. Ben yazılımda ilk performansa sonra görselliğe önem veriyorum. Görselliğide fazla abartmamamın nedeni şarjı gerçekten su gibi yemesi. Görsel olarak ta Tema'nın gerçekten iyi olduğunu düşünüyorum. Çünkü abartısız bir 2 aydır bu tema üzerinde çalışıyorum, gerek yaren_dede, gerek diğer arkadaşlarıda yoruyorum. Tabikide zevk meselesi ama iyi olduğunu düşünmesem çıkartmam zaten yazılım. Ama bu sondu sadece diğerindeki hataları bir nebze gidermeye çalıştım. Bunda hatalar olsa bile Mayıs'a doğru bir güncelleme çıkartacağım.

kaptan23

kaptan23

Üye
yanlış anlamnını istemem emeğimne saygım var zaten simbiyaN for tr ilk çıktığından beri takip ediyorum o yüzden böyle bi yorum yaptım başarılarının devamını dilerim.

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
yanlış anlamnını istemem emeğimne saygım var zaten simbiyaN for tr ilk çıktığından beri takip ediyorum o yüzden böyle bi yorum yaptım başarılarının devamını dilerim.

Eleştirileri severim, her zaman daha iyi götürür. Yanlışta anlamam merak etme. :) Teşekkür ederim.

smh60

smh60

Üye
Harika olmuş

asi6868

Üye
baba nasıl bir cwfdir bu yaw dehşetül vahşet tam aradıgım gibi ... hataları saymassam olmazdı şimdi burda ...
1.oyunlar iconu koymayı unutmussun reiz önemli birşey değil zaten bu...
2.wifi baglantısı kendi kendine sık değil ama ara ara kesiliyor
3.eskiden tarayıcı donardı şimdi komple ekran donuyor. ama sık değil bazen
4.bunlar benim telefonumda olan şeyler başkalarında varsa bilmiyorum
5.artık cwf kullanmayacağım her kullandıgım cwfde ufakta olsa hata veriyor bu yüzden navifirimden orjinal sürümünü indirip birdahada kullanmacağım. telefon cwfler yüklendikçe kafayı üşetmeye başladığını düşünmeye başladım valla ...:ağlarım:

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi

Güle güle kullan kardeşim.

- - - Eklendi - - -

baba nasıl bir cwfdir bu yaw dehşetül vahşet tam aradıgım gibi ... hataları saymassam olmazdı şimdi burda ...
1.oyunlar iconu koymayı unutmussun reiz önemli birşey değil zaten bu...
2.wifi baglantısı kendi kendine sık değil ama ara ara kesiliyor
3.eskiden tarayıcı donardı şimdi komple ekran donuyor. ama sık değil bazen
4.bunlar benim telefonumda olan şeyler başkalarında varsa bilmiyorum
5.artık cwf kullanmayacağım her kullandıgım cwfde ufakta olsa hata veriyor bu yüzden navifirimden orjinal sürümünü indirip birdahada kullanmacağım. telefon cwfler yüklendikçe kafayı üşetmeye başladığını düşünmeye başladım valla ...:ağlarım:

Dostum sadece 1. madde hariç diğer yazdığın tüm sorunlar Belle Refresh in sorunları. Kimin CFW sini kullanırsan kullan bu hataları alırsın. Orijinale de geçtiğinde görüceksin zaten.

vahcet12

Üye
dostum eski sürümde bildirimleri koyunca sms geldiğinde tıkladığın zaman gelen kutusu açılıyor onu oturumlar nasıl yapabiliriz? bildirimleri kaldırıp normal bastığın zaman oturumlar geliyor

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
dostum eski sürümde bildirimleri koyunca sms geldiğinde tıkladığın zaman gelen kutusu açılıyor onu oturumlar nasıl yapabiliriz? bildirimleri kaldırıp normal bastığın zaman oturumlar geliyor

Onu değiştiremezsin kardeşim. Direkt gelen mesajı açar.

okanbiz

okanbiz

Üye
dostum senden bi cfv istiyorum c6.01 icın orjınal dosya aynen tamamen dogal sadece modlama yap goreceksin cok tutacak.

- - - Eklendi - - -

hic bi programı kaldirma opjınal kalsın sadece modlamaları yap

Üst Alt