bjkmert45
Üye
-
Konu Sahibi
-
hocam çok güzel bi cfw olmş ellerine sağlık da bu mesaj baloncuklarının arka planını nasıl siyah renk yaparm ben?
Hocam; geçen gün Nokia suite güncelleme var dedi. güncelleyince senkranizasyon yapamaz oldum. USB ayarını nokia suite yapmama rağmen "USB ayarını nokia suite yap" uyarısı veriyor ve senkronizasyon yapmıyor. Nokia suite eski sürüme nasıl dönebilirim. (Kullandığım sürüm nokia suite 3.6.36, Cihaz yazılımı 111.040.1511)
Bu konu hakkında bir bilgim yok dostum ama siyah olan bir mod var elimde. Birdaha ki güncellemede onu yapacağım.
- - - Eklendi - - -
Dostum büyük ihtimal eski telefon kalıntıların dolayı yapmıştır. Flash atmadan önce telefonuna Hard Format atıp hafıza kartını biçimlendirdin mi?
kardeş işine karışmak gibi olmasın ama ferzan 22nin paylaştığı baloncuklar çok güzel onları yaparsan süper olur diye düşünüyorum bi de rof2 rof3 core hangisine modu yapsam bu baloncuklar değişir. Daha önce denedim olmadı da
ya şöyle bi sorun var güç tasarrufuna alıyorum bi süre sonra telefona res attığımda telefon acıldıktan sonra güç tasarufu kapatılsınmı diyo hayırdiyorum ama kendiliğinden güç tasarrufunu kapıyo
- - - Eklendi - - -
Bu konu hakkında bir bilgim yok dostum ama siyah olan bir mod var elimde. Birdaha ki güncellemede onu yapacağım.
- - - Eklendi - - -
Dostum büyük ihtimal eski telefon kalıntıların dolayı yapmıştır. Flash atmadan önce telefonuna Hard Format atıp hafıza kartını biçimlendirdin mi?
ışte onu yapmadım sıkıntı ordadr büyük ihtimalle. Hard formatta atmıyor hafıza kartini da biçimlendirmyrm hatta hafıza kartı bile takmıyorm. Teşekkürler sağolsn
ya telefona hard format atıp kartı biçimlendirmeme rağmen tarayıcı donuyo bataryayı çıkarıptakmak zorunda kalıyorum ya bi çözüm bulun şuna
kartı biçiplendirip tele hard atıp ondan sonra format atmama rağmen telefonu yeniden başlattıktan sonra güç tasarruf modu kendiliğinden kapanıyo yardım edin
bu bellede tuşların simgelerini değiştirebiliyorsunuz.
Peki işlevlerini değiştirebiliyor musunuz?
Mesele ev ekranındaki menü tuşu yerine rehber koyulabilir mi?
yayonlayacağın güncellemede tarayıcı sorununu düzelttinmi bide neden son güncelleme dedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?