junnior2
Üye
bende bu güzel takımda olmak isterdim ama nete haftada 1 en fazla 2 kez girdiğimdenn: ve -tan anlamadığımdan oluşacak güzel takımınızı zayıflatmak istemem ama hexte tüm türkçe karakterlerin koduna sahibim ihtiyacı olana kodlara verebilirim ayrıca BİNPDA dışında 2 exe daha var cebe göre onları vermek isterdim ama mesaja nasıl resim-exe vs. eklenir bilmiyorum o yüzden ekleyemedim size başarılar MAXİPDA -larınızı piyasaya bekliyoruz
Cepte sisboom pc de ise sistoll bunu yapabiliyor sisboom da yaparken exe üzerine gelip yükleme kaldırma sırasında çalıştırı seç biraz zor ama öğrenince kolay ...Madem ki böyle bir grubmuz var ozamn bana bi yardım edebilirsiniz sisbom la yaptığım sise pythonun exe tasarım prosuyla intro hazırladım ve ekledim ama yüklenirken intro otomatik açılmıyo razaman arkadaşımızn bi python prosunu inceledim fileInfo.txt bi benzerini yaptım exe nin yolunu belirrttim ama gene aynı sonuç yardımcı olacak varsa lütfen
Cepte sisboom pc de ise sistoll bunu yapabiliyor sisboom da yaparken exe üzerine gelip yükleme kaldırma sırasında çalıştırı seç biraz zor ama öğrenince kolay ...
daha geniş bir açıklama yapacak olursam
1- projeni seçip kaydete bas
2- high pack setting'e gel ve o exe dosyasına seçeneklerden ayarlarotomatik aç'ı seç bu kadar...
s60 efsanesi çilekeş babaya selamlar....
Ok.Ama o Benim Sitem İstemiyorsanız Sorun Değil Sonuçta Emek Benim Kendi Reklamımın Olması da Normal Değilmi ?
Ok.Ama o Benim Sitem İstemiyorsanız Sorun Değil Sonuçta Emek Benim Kendi Reklamımın Olması da Normal Değilmi ?
Tamam kardeş aramıza hoşgeldin paylaşımlarını bekliyoruz...olabilir ama herkes verdiyi sözü tutarsa iyi olur arkanızdayım bende varım arkadaşlar
Tabiki bekliyoruz bir çok kişi yazın aktiflik sergileyecek...ya ben okul bitince katılabiirmiyim? OKS ye hazırlanıyorum kusura bakmayın ama katılmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?