Karşılaştırma symbian dan wp8.1 e..

Sponsorlu Bağlantılar

keremunye

keremunye

Üye
    Konu Sahibi
symbian dan wp8.1 e..
bugün şöyle forumu dolaşırken eski toprakları ziyaret edeyim dedim.symbian forumuna girip anna belle derken şöyle bir gözümün önünden geçti eski nokia telefonlarım.en son kullandığım c6-01 im hala odamda baş köşede durur,az emek sarfetmemiştim.yok fb2 yok belle derken telefon şu anki 620 den bile daha stabil daha görsel ve daha zevkliydi.ta ki denizden bir yudum suya düşene kadar:ah

sonrası malum lumiaların büyük bir beklentiyle karşılanması.şimdi şöyle bir bakıyorumda o belle çıktıktan sonraki keyfi bu telefonda yaşayamıyorum.hani hep yeni birşeyler çıkıyor ve herkesin işletim sistemi belle ama kimseninki kimseye benzemiyor.senin hayal gücüne kalmış.öyle dolu öyle seçeneği bolki doyamıyorsun.hergün yeni bir tarz:cool

sizce de birgün lumialarda da arka plan,3. kolon vs gibi şeyler değilde daha öznel daha farklılık yaratacak biçimde değişiklikleri kullanıcıya sunan bir platform görebilecekmiyiz dersiniz:bilmm

not:hiç araştırmadım ama elop diye eşi dostu akrabası çokca "anılan" biri vardı.hep onun halt etmesiymiş bunlar .

ErenMSC

Üye
Symbiandaki kadar zevk yok.Fakat kasılma sorunuda yok. :( Cfw ler falan hazırlıyorduk flash atıyorduk özledik o günleri.

gutihaz1

gutihaz1

Üye
Microsofta biraz guvenebilsem hemen lumia alirim ama bence biraz yavas davraniyorlar mobil piyasada

gutihaz1

gutihaz1

Üye
Benim n8 de opera tarayicilar olmazsa olmaz opera hala tarayici yapmiyor bence microsoft diger telefon firmalarina milyar dolar verecegine bu tarz uygulama yapan firmalara destek yapsa daha mantikli

Esendağlı

Esendağlı

Üye
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Symbianın yeri ayrı.
Tozlu raflar...

• Beğen
Tepkiler: Serhan

fraps34

Üye
Symbianın yeri dolmaz wp mp hikaye , eğer symbiana şuanki donanımlar koyulsaydı ve hd ekran koyulsaydı hala gideri vardı.

Mesela ahmeti aramak isterdik , tuşlarda 2 4 6 yı tuşlayınca tüm ahmetler sıralanırdı. Rehbere girmeye bile gerek yoktu şuan hiçbir sistemde bu kolaylık yok.

• Beğen
Tepkiler: gutihaz1

nonamex

Üye
Symbianın yeri dolmaz wp mp hikaye , eğer symbiana şuanki donanımlar koyulsaydı ve hd ekran koyulsaydı hala gideri vardı.

Mesela ahmeti aramak isterdik , tuşlarda 2 4 6 yı tuşlayınca tüm ahmetler sıralanırdı. Rehbere girmeye bile gerek yoktu şuan hiçbir sistemde bu kolaylık yok.

Desenize benim Galaxy S3'ümde Symbian yüklüymüş de haberim yokmuş :)

keremunye

keremunye

Üye
    Konu Sahibi

rap dialer bi nevi görüyor o işi kardeşim