hotlock
Üye
-
Konu Sahibi
-
tabikide kardeşimSeneye androide geçmeyi düşünüyorum Allah izin verirse verdiğin bilgi için teşekkürler o zaman konu açarım hangi androidli telefonu önerirsiniz diye orda da yardımcı olursunuz
bilgi için teşekkürler symbian dan sıkılanlardanım aslında. yarın öbürgün lazım bi değişiklik
kardeş androıdde en azından skyfire var bir sürü flash destekli tarayıcı var
Symbianın en iyi cihazları bile senin o acenin kaldırdığı oyunları rahat oynatmıyo. Şu hale baksana internette bile rahat dolanamıyoruz .hafıza dolu hatası verio duruyo
aynen kardeş cogu insan android alıp her siteden video izleyecegini ve asla flash player gibi bi sorunun olmadıgını düşünüyor eger kasmadan flash destekli tel istiyosanız 1000 tl üzeri bakmanız lazım
Vodafone 945 nasıl oda mi T10 gibi mi yoksa
Bende ozelliklerine bakmıstım ayrıca bikac kisiyle konustum t10 u kesinlikle alır t20 lede kapısırbi kaç defa kurcalama şansım oldu tam bi bilgim yok ama t10 dan kesinkikle daha iyi
t10 dan daha iyi dedim iyi bir android demedimZamanında C5-03 ile Vodafone 945 Arasında kalmıştım keşke o zaman Vodafone alsaydım Nokia dan şaşmayım dedim gittim Nokia aldım
nalcam22 adlı arkadşn dediği gibi javaya ne gerek varkı markette bi ton uygulama varbildigim kadariyla galaxy s java uygulamalari desteklemiyor veya android telefonlar desteklemiyo
bende seneye bi galaxy s2 almayı düşünüyorumşimdiki fiyat çok yüksek geliyo
Biliyorum da o zaman hiç bilgim yoktu ne fark eder dediydim diğerleri de android bu da android sonuçtat10 dan daha iyi dedim iyi bir android demedim----------Eklendi @ 10:56:12 ---------- Yazıldı @ 10:54:21 ----------nalcam22 adlı arkadşn dediği gibi javaya ne gerek varkı markette bi ton uygulama var ----------Eklendi @ 10:58:08 ---------- Yazıldı @ 10:56:12 ----------biraz daha bekle spotları çıksın piyasaya uygun bi fiyata alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?