Symbian da Olması gereken ama olmayan programlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Castiel91

Üye
dostum bi windows ui yapsaydın stabil qt ile iyi olurdu.. tutorial dosyalarını bana da atabilirmisin qt nin ben de öğrenmek istiyorum

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
timer pro kronometre için kullanılabilir

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
ilk mesajda eklediğim deneme.sis dosyasındaki elementleri kullanabiliyorum iyi bir şekilde şuan.
deneyip aklına program fikri gelen varsa yazsın.
bir hesap makinesi bitirdim şuan oviye yolladım yayın için onay bekliyor.

burakcal2

Üye
Foreca Weather 2.0 dan reklamlari cikartabilirmisin.

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
programın linkini verebilir misin bulamadım forumda

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Am akıllı büyük tuşlu bir klavye bence en önemlisi.Harfler swype nin ingilizcesindeki gibi olabilir ama mesela i'ye basılı tutunca ı olur türkçe halleri gelir basılı tutunca.Yapabilirsen mükemmel olur.Zaten bir çok kişi böyle bir şey bekliyor.

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
foreca weather'a baktım araştırdım açık kaynak proje dosyası da yok içindeki derlenmiş dosyalarıda açmak mümkün değil.
Dedim belki içinde .xml dizayn dosyası vardır, ama yokmuş. Şuan için mümkün değil ki hatta foreca bunu böyle istiyor sitesinde bile o reklam alanına reklam almak için ilan vermiş... üzgünüm yapamadım...

burakcal2

Üye
foreca weather'a baktım araştırdım açık kaynak proje dosyası da yok içindeki derlenmiş dosyalarıda açmak mümkün değil.
Dedim belki içinde .xml dizayn dosyası vardır, ama yokmuş. Şuan için mümkün değil ki hatta foreca bunu böyle istiyor sitesinde bile o reklam alanına reklam almak için ilan vermiş... üzgünüm yapamadım...

cok tesekkur ederim

aleranol

aleranol

Üye
kamera tuşuna veya şu ses tuşlarını arasındakiyle müzik değiştiren bir program çok manyak faydalı olur lütfen yazabilsem ben yazacam ama kit yok bende

projectmaximo

projectmaximo

Üye
sanırım arkadaşlar bu tuşlar kapalıyken şarkı atlatma işini çok istiyolar:) o zaman şöyle bi şey diyim ben sony ericson kullanırken telefonun yanındaki ses yükseltip alçaltma tuşlarına uzun basınca şarkı atlıyodu.yukarı tuşa uzun basınca bi önceki şarkı, aşağı tuşa uzun basınca bi sonraki şarkı.çok kullanışlıydı yaparsan böyle bi şey yap dostum

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
sanırım arkadaşlar bu tuşlar kapalıyken şarkı atlatma işini çok istiyolar:) o zaman şöyle bi şey diyim ben sony ericson kullanırken telefonun yanındaki ses yükseltip alçaltma tuşlarına uzun basınca şarkı atlıyodu.yukarı tuşa uzun basınca bi önceki şarkı, aşağı tuşa uzun basınca bi sonraki şarkı.çok kullanışlıydı yaparsan böyle bi şey yap dostum

dediğin iyi hoş da bizde uzun basınca ses yüne yükselmeye devam ediyor. Bunu engellemek mümkün mü bilmiyorum.

V/RS

V/RS

Üye
dzmusickey var onu yükleyip kursanıza telefona istediğinz tuşu istediğiniz işleme atayın rahatınıza bakın :)

necmimavisgs

Üye
N8 çin kronometre???

cortex47

cortex47

Üye
Youtube ve Hava Durumu.

mcrunner

mcrunner

Üye
size s60v5 te olan ancak s3 de olmayan bi uygulama var nAlert me
bu proya benzer bir program yazabilirsen tum s3 ailesine yardimci olmus olursun bence

boyabatlı

boyabatlı

Üye
kardeş sen en iyisi benim için kendi müzik çalarından tag düzenleyici resim ekleyici ve ekolayzır yap cd filmlerini izleme programı yap sen iste ben eksikleri yazarım

TheMadness

TheMadness

Üye
Telefonu sağa sola sallayınca kilitlensin, tekrar yapınca açılsın.

semih3408

semih3408

Üye
Tivibu uygulaması.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt