akinorta
Üye
-
Konu Sahibi
-
mesaj geldiğinde veya cevapsız arama olduğunda şarj ışığını yanıp söndüren bir program yapsan 10liraya alırım
bi de mesaj gelince 1 kere titremesin telefon bakılmadığı sürece 3dk da bir titrresin
----------Eklendi @ 18:01:33 ---------- Yazıldı @ 18:00:35 ----------
tabi açılışta otomatik çalışma olayını ve task managerde görüzkmeme olayını yapabiliosan
saglam bir facebook uygulamasi.icinde chat de olmali ancak.olursa super olur diye dusundum.
saglam bir facebook uygulamasi.icinde chat de olmali ancak.olursa super olur diye dusundum.
böyle bir uygulama ovide vardı galiba ama tam hatırlamıyorumkardeş tuşlar kilitliyken müzikçalarda sonraki şarkıya geçen bir program olsa iyi olur yolda dinlemeyi sevenler için focus tuşu veya açma-kapama tuşu ile
fmobi kullaniyorum ancak chat de programdan atiyor sinir bozucu.
bende biliorum menü tuşunun yandığını. C7 deki şarja takınca yanan ışığında yanmasını istiyorum. Sürgülü kılıftan gözükmesi için
Güzel bir kronometre olabilir, halen sağlam bir tane bulamadım. Çok sık olmasa da zaman zaman gerekli oluyor. Şöyle hem ileri hem geri sayımlı, görsel olarak da iyi bir kronometre güzel olur.
önce hesap makinesi ile başlıyorum sonra kronometreyi deneyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?