Symbian Carla ve Donna'dan Symbian^3 Yararlanmayacak.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
Symbian Carla ve Donna'dan Symbian^3 Yararlanmayacak.
Symbian Carla ve Donna

Meksika’da düzenlenen Geliştirici Günleri’nde Nokia, Symbian’ın gelecek iki güncellemesini aydınlattı. Carla ve Donna adını alan majör güncellemelerin yanı sıra, Symbian Belle üzerine minör güncellemeler de sunulacak.

Symbian Carla, 2012 sonu veya 2013 başı gibi sunulacak. Bu güncelleme, 1 GHz ve üstü işlemciye sahip akıllı telefonlar için kullanılabilir olacak. Yeni bir tarayıcı, birçok yeni Widget, birçok yeni NFC özelliği ve Dolby Surround ses geliştirmeleri de bu güncellemeye dahil edilecek.
Nokia N8, C7, E7, C6-01 gibi ilk nesil Symbian^3 cihazlar ise bu güncellemeden yararlanamayacaklar.

Symbian Donna, 2013 sonu veya 2014 başı gibi sunulacak. Bu güncelleme ise, çift çekirdekli işlemciye sahip akıllı telefonlar için kullanılabilir olacak. 2014′e kadar mobil işlemciler kim bilir kaç çekirdekli olacak, fakat Nokia daima düşük donanıma en uygun şekilde yazılımını optimize etmiş bir firma.

Eski nesil Symbian^3 cihazlar 2012′nin ilk çeyreğine kadar Belle güncellemelerinin tamamını alırken, Symbian Belle ile sunulmuş cihazlar da yeni nesil Belle güncellemesini alacak.

m542tf

m542tf

Üye
Günaydın :ehe

cardanadam

cardanadam

Üye
bu ne ya güncelleme ile yatar kalkar hale geldik yinede :tşk: ama bu biliniyordu

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
belle yolun sonu bu aylar önce belli oldu zaten.

polluxea♪

polluxea♪

Üye
dostum biliniyo zaten bu...

JustADreamer

JustADreamer

Üye
dostum bugünlerde herkesde bir muhalefet girişimi . Ben bilmiyordum iyi de Oldu :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
belle 26 ekimde gelecekti sözde yani bundan 4 ay önce gibi ama hala gelmiş degil nokıa cok gözden düştü bu yuzden ya tarih verme ya da verdigin tarihte cıkar anna kullananlar paranoyak oldu belle belle diye bende dahil şimdi 2012 sonu carla gelecek diyor carla getirene kadar belleye uygulama yapsın android aldı başını gidiyor carla diyip milletin gözünü boyuyacak bellede yaptıgı gibi sonra bi kac yenilik işte bazı arkadaşlarda üzzülüyor carla ve donna bize gelmeyecek diye zaten carla ve donna bize gelene kadar yani nokıa cıkarana kadar bizim telefonlar zaten miladını dolduracak bence bu carla ve donnaya takılmamak lazım yoksa bellede oldugu gibi olacak yakında kafamıza huni takıp belle diye gezcez valla :D:D

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Aynı haber aynı yazı ile paylaşılmıştı.İlk nesil Symbian 3 cihazları alamayacak bu güncellemeyi ama 701 700 603 gibi yeni nesil cihazlar alacak.

Konu kilit lütfen aynı konu paylaşılmıştı.

atakan25

atakan25

Üye
şimdiden neredeyse c6-01 alacak kadar param var kumbarada sorun değil :D

joe_cenk

joe_cenk

Üye
Kimler geldi kimler geçti s40, s60, s60v3, s60v5, S^3 Anna, Belle ....... Gidiyor işte :)

groupertekin

Üye
Ya hele şu belle gelsinde 2013'e Allah kerim,zaten mecburen telefonumuzu değiştireceğiz,teknoloji bu zaman aşımına gelmez,bi özellik eklenince onu istiyeceğiz.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
djhiguramos

djhiguramos

Üye
Hep böyle kadın isimleri başka bir durum olduğundan işkilleniyorum :D

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Android'te hep tatlı isimleri veriyor benzer bir durum.Dikkat edersen harf sıralamasına göre gidiyor.[A]nna elle [C]arla [D]onna

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt