asigsasi Üye [USER=123]@safak[/USER]' Alıntı: Abi sende agır edebiyat yapmısın kısaca konuyu iyi okuyun duzgun cewap yazın desende olurdu Genişletmek için tıkla ... sen edebiyat görmemiş sin ! Bana ne yazıp yazmayacağımı sen öğretemezsin ! sırf yorum yapmak için yazmayın
[USER=123]@safak[/USER]' Alıntı: Abi sende agır edebiyat yapmısın kısaca konuyu iyi okuyun duzgun cewap yazın desende olurdu Genişletmek için tıkla ... sen edebiyat görmemiş sin ! Bana ne yazıp yazmayacağımı sen öğretemezsin ! sırf yorum yapmak için yazmayın
@Safak Üye Konu Sahibi asigsasi' Alıntı: sen edebiyat görmemiş sin ! Bana ne yazıp yazmayacağımı sen öğretemezsin ! sırf yorum yapmak için yazmayın Genişletmek için tıkla ... Halenda laf atısındasın
asigsasi' Alıntı: sen edebiyat görmemiş sin ! Bana ne yazıp yazmayacağımı sen öğretemezsin ! sırf yorum yapmak için yazmayın Genişletmek için tıkla ... Halenda laf atısındasın
asigsasi Üye [USER=123]@safak[/USER]' Alıntı: Halenda laf atısındasın Genişletmek için tıkla ... ne diyorsun sen saçma sapan yorumlar yazma mantıklı bir cevap vermediğin gibi gereksiz uzatma diyorum
[USER=123]@safak[/USER]' Alıntı: Halenda laf atısındasın Genişletmek için tıkla ... ne diyorsun sen saçma sapan yorumlar yazma mantıklı bir cevap vermediğin gibi gereksiz uzatma diyorum
@Safak Üye Konu Sahibi Dm.Pro' Alıntı: Teşekürler Kardeşim ... Eminim Bir Çok Kullanıcı Bundan Yardım Alacakdır. Genişletmek için tıkla ... Artik symbian kullanan yok desem yeridir androide gectim symbian guzel sistemdi ama artik kurtarmak imkansiz
Dm.Pro' Alıntı: Teşekürler Kardeşim ... Eminim Bir Çok Kullanıcı Bundan Yardım Alacakdır. Genişletmek için tıkla ... Artik symbian kullanan yok desem yeridir androide gectim symbian guzel sistemdi ama artik kurtarmak imkansiz
Dm.Pro Üye [USER=123]@safak[/USER]' Alıntı: Artik symbian kullanan yok desem yeridir androide gectim symbian guzel sistemdi ama artik kurtarmak imkansiz Genişletmek için tıkla ... Siyimbiyan La aNDoroid Vazgeçilmez Dostum .)
[USER=123]@safak[/USER]' Alıntı: Artik symbian kullanan yok desem yeridir androide gectim symbian guzel sistemdi ama artik kurtarmak imkansiz Genişletmek için tıkla ... Siyimbiyan La aNDoroid Vazgeçilmez Dostum .)
@Safak Üye Konu Sahibi Ah eskiden buralari neydi 2 konu ac 20 30 begeni geliyodu simdi 2 begeni gelse sasircam
Dm.Pro Üye [USER=123]@safak[/USER]' Alıntı: Ah eskiden buralari neydi 2 konu ac 20 30 begeni geliyodu simdi 2 begeni gelse sasircam Genişletmek için tıkla ... Artık çogu kulanıcı Andoroid De Dostum .
[USER=123]@safak[/USER]' Alıntı: Ah eskiden buralari neydi 2 konu ac 20 30 begeni geliyodu simdi 2 begeni gelse sasircam Genişletmek için tıkla ... Artık çogu kulanıcı Andoroid De Dostum .
@Safak Üye Konu Sahibi Gun gectikce gidiyor guzelim konu onceki yorumumda belirtigim gibi ne cok ugrasmistim su konu hakkinda...
Gun gectikce gidiyor guzelim konu onceki yorumumda belirtigim gibi ne cok ugrasmistim su konu hakkinda...
Hasand. Üye [USER=123]@safak[/USER]' Alıntı: Gun gectikce gidiyor guzelim konu onceki yorumumda belirtigim gibi ne cok ugrasmistim su konu hakkinda... Genişletmek için tıkla ... Halen daha destek veren çok şükür.
[USER=123]@safak[/USER]' Alıntı: Gun gectikce gidiyor guzelim konu onceki yorumumda belirtigim gibi ne cok ugrasmistim su konu hakkinda... Genişletmek için tıkla ... Halen daha destek veren çok şükür.
@Safak Üye Konu Sahibi Genc007' Alıntı: Ve nokia bile androide geçer... The End Genişletmek için tıkla ...