Symbian Bitmiş Beyler :))

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
+DeNeMe

+DeNeMe

Üye
Flaş video da izler dimi samsung galaxy ile :D varsa

delidolunet

delidolunet

Üye
İnsanların kafası çalışmayınca yapacak bişey yok. Her telefonun kendine has "oha" dedirten özellikleri vardır. İphone ayrı bi kalite, N8 ayrı, Galaxy ayrı bi kalitedir. Ben İphone almak için 1 yıl bekledim İphone atlamamamın tek sebebi Nokia sistemini sevmemdi bu güne kadar ne kadar nokia harici tlefon kullandıysam nasıl satacaımı şaşırdım. Hiç birisi kullanışlı gelmedi elime, sadece İphone daha kullanışlı geldi "diğerlerinden", İphone almak üzereyken arkadaşımın elinde N8 gördüm, bi iki kurcaladım, o gün aldım o telefonu. Benim gibi İphone sevdalısını bi günde uçurabildiyse, herkes hakkını vermeli o telefonun. 12 mp kamera, onlarca özellik, USB cihaz desteği, bağımsızlığı, java desteği, HD tv desteği... Bahsettiğiniz uygulama manyaklığı da emin olun nokianın bi iki yıllık stratejik çalışmasının ardından eşitlenecektir.

bilmem ne kadar eski telefon da symbian höhöhö die gülüyo adam ya. Bu bi başarıdır arkadaşım farkında mısın acaba? Ayrıca akıllı telefon dediğiniz mantık dokunmatik olabilmesi sanırım sadece sizin için.

Symbian üstün mü? Evet. Bitmiştir o zaman. Bu tablo değişince tekrar konuşulur ama o zaman da aynı palavraların atılma ihtimali yüksek.. Ayrıca %90 ihtimalle bu veriler web sayfalarının kullanımına göre düzenlenmiştir yoksa bunun takip edilmesi sadece satışa göre yapılabilir ve bi firma da kolay kolay tüm satışını açıklamaz. Tüm internet trafiğini takip eden firmaların istatistiklerine göre bu ortalamanın yapılmış olması muhtemel. Biraz araştırırsanız bu tür araştırmaların web istatistiklerine göre yapıldığını anlarsınız. Bu durumda da, web sayfaları gezebilen telefona da "bu saylanmaz benene yaa" tribine girmezsiniz diye umuyorum :))

İki telefonu da kullanmadan, yorumlama enteresanlığı yapmayın. Gelecek yıllarda android çok sağlam rakip olacak symbian'a ama; yayıldıkça.. çünkü bi çok firma androide geçiş yapıyor ancak bu uzun bi zaman alıcak. O zamana kadar "symbian" itiraz edecek arkadaşlar gerçekleri göz ardı ediyo demektir. gerçekleri göz ardı edenleri ağlama duvarına davet ediyoruz :)

• Beğen
Tepkiler: Nedved, pRime. ve webplayer
+DeNeMe

+DeNeMe

Üye
Samsung galaxy de tarayıcıda flaş yok yeğen :D ne 10.2 si hey yavrum hey

--------------- Ekleme ---------------

Bare sallama burda :D

• Beğen
Tepkiler: suat1111
Uruloki

Uruloki

Üye
Arkadaş sadece başlıkları okudğu için öylr sallamış olabilir yeğen tabi resmi olmayan 2.2 güncellemesini yapmadayısa

pRime.

pRime.

Üye
İnsanların kafası çalışmayınca yapacak bişey yok. Her telefonun kendine has "oha" dedirten özellikleri vardır. İphone ayrı bi kalite, N8 ayrı, Galaxy ayrı bi kalitedir. Ben İphone almak için 1 yıl bekledim İphone atlamamamın tek sebebi Nokia sistemini sevmemdi bu güne kadar ne kadar nokia harici tlefon kullandıysam nasıl satacaımı şaşırdım. Hiç birisi kullanışlı gelmedi elime, sadece İphone daha kullanışlı geldi "diğerlerinden", İphone almak üzereyken arkadaşımın elinde N8 gördüm, bi iki kurcaladım, o gün aldım o telefonu. Benim gibi İphone sevdalısını bi günde uçurabildiyse, herkes hakkını vermeli o telefonun. 12 mp kamera, onlarca özellik, USB cihaz desteği, bağımsızlığı, java desteği, HD tv desteği... Bahsettiğiniz uygulama manyaklığı da emin olun nokianın bi iki yıllık stratejik çalışmasının ardından eşitlenecektir.

bilmem ne kadar eski telefon da symbian höhöhö die gülüyo adam ya. Bu bi başarıdır arkadaşım farkında mısın acaba? Ayrıca akıllı telefon dediğiniz mantık dokunmatik olabilmesi sanırım sadece sizin için.

Symbian üstün mü? Evet. Bitmiştir o zaman. Bu tablo değişince tekrar konuşulur ama o zaman da aynı palavraların atılma ihtimali yüksek.. Ayrıca %90 ihtimalle bu veriler web sayfalarının kullanımına göre düzenlenmiştir yoksa bunun takip edilmesi sadece satışa göre yapılabilir ve bi firma da kolay kolay tüm satışını açıklamaz. Tüm internet trafiğini takip eden firmaların istatistiklerine göre bu ortalamanın yapılmış olması muhtemel. Biraz araştırırsanız bu tür araştırmaların web istatistiklerine göre yapıldığını anlarsınız. Bu durumda da, web sayfaları gezebilen telefona da "bu saylanmaz benene yaa" tribine girmezsiniz diye umuyorum :))

İki telefonu da kullanmadan, yorumlama enteresanlığı yapmayın. Gelecek yıllarda android çok sağlam rakip olacak symbian'a ama; yayıldıkça.. çünkü bi çok firma androide geçiş yapıyor ancak bu uzun bi zaman alıcak. O zamana kadar "symbian" itiraz edecek arkadaşlar gerçekleri göz ardı ediyo demektir. gerçekleri göz ardı edenleri ağlama duvarına davet ediyoruz :)

Doğru söze ne denir. :) Ağzından bal damlıyor dostum. :D

AYNA

AYNA

Üye
gene tartışmalar almış başını gidiyo burda :D :D:ehe
her telefounun kendine ait üstünlüğü var ve telefonda önemli olan ihtiyaçtır.adam symbianı daha aktif rahat kullanıyordur kamera onun için önemlidir gider n8 alır ama başkası için kamera pek önemli değildir görsellik ister gider android alır yani..bir telefonda isterse 4 çekirdek olsun ihtiyacını görmedikten sonra napayım ben o 4 çekirdeği:ehe

• Beğen
Tepkiler: pRime. ve webplayer
webplayer

webplayer

Üye
her telefounun kendine ait üstünlüğü var ve telefonda önemli olan ihtiyaçtır.adam symbianı daha aktif rahat kullanıyordur kamera onun için önemlidir gider n8 alır ama başkası için kamera pek önemli değildir görsellik ister gider android alır yani..bir telefonda isterse 4 çekirdek olsun ihtiyacını görmedikten sonra napayım ben o 4 çekirdeği:ehe

Helal olsun be hep anlatmaya çalıştığım ama bazı ultra zekilerin asla anlamadıkları şey! Tebrik ettim dostum :op:

sh0ck

sh0ck

Üye

Çıtlatıp yersin. :)

Herşeyin işlemci ve işletim sistemi olmadığının kanıtıdır.. İsterse 2 ghz olsun, isterse 5 ghz, bir Akıllı telefondan ne beklersiniz ki.. Milisaniyelik farkları farkedecek düzeydemi ki algımız ?

Hey gidi, Ericsson GA628'ler varken kimse ekrandan bile bahsetmiyodu.

• Beğen
Tepkiler: pRime.
Maximien

Maximien

Üye
Ulen ne adamlarsınız ya. Tamam N8 almaya paranız yokta hala yok symbian ölmüş yok bitmiş. Bırakın şu işleri de hadi siz gidin androidli samsungunuzu kullanın emi...

suat1111

suat1111

Üye
nevar videoda gayet gözel

TheORCUN

TheORCUN

Üye
    Konu Sahibi
insanların kafası çalışmayınca yapacak bişey yok. Her telefonun kendine has "oha" dedirten özellikleri vardır. Iphone ayrı bi kalite, n8 ayrı, galaxy ayrı bi kalitedir. Ben iphone almak için 1 yıl bekledim iphone atlamamamın tek sebebi nokia sistemini sevmemdi bu güne kadar ne kadar nokia harici tlefon kullandıysam nasıl satacaımı şaşırdım. Hiç birisi kullanışlı gelmedi elime, sadece iphone daha kullanışlı geldi "diğerlerinden", iphone almak üzereyken arkadaşımın elinde n8 gördüm, bi iki kurcaladım, o gün aldım o telefonu. Benim gibi iphone sevdalısını bi günde uçurabildiyse, herkes hakkını vermeli o telefonun. 12 mp kamera, onlarca özellik, usb cihaz desteği, bağımsızlığı, java desteği, hd tv desteği... Bahsettiğiniz uygulama manyaklığı da emin olun nokianın bi iki yıllık stratejik çalışmasının ardından eşitlenecektir.

Bilmem ne kadar eski telefon da symbian höhöhö die gülüyo adam ya. Bu bi başarıdır arkadaşım farkında mısın acaba? Ayrıca akıllı telefon dediğiniz mantık dokunmatik olabilmesi sanırım sadece sizin için.

iki telefonu da kullanmadan, yorumlama enteresanlığı yapmayın. Gelecek yıllarda android çok sağlam rakip olacak symbian'a ama; yayıldıkça.. çünkü bi çok firma androide geçiş yapıyor ancak bu uzun bi zaman alıcak. O zamana kadar "symbian" itiraz edecek arkadaşlar gerçekleri göz ardı ediyo demektir. Gerçekleri göz ardı edenleri ağlama duvarına davet ediyoruz :)

nokta!

AYNA

AYNA

Üye
ya arkadaşlar bişey dicem ben symbian^3 e uygulama az bulunmuyor deniliyor ama android markete felan baktım adam gibi program yok öyle yani ve geneli hep ingilizce oviye giriyorum türkçe uygulamalar ve işe yarar şeyler var ne bilim mesela nöbetci eczane uygulması gibi..
androidde bir facebook widgetine batım millet hep sorunlardan şikayetçi bumu yani androidin 250000 uygulaması hep ingilizce düzgün bilgi yok hiçbirşey anlamıyon programlardan anca millet yorum yapmışsa anlıyorsun ovide programlar türkçe ama..

Rap3g

Üye
Bende bir n8 kullanıcısı olarak görüşlerimi belirteyim konu hakkında. Telefonu almadan önce teşhirde galaxy ve n8 i inceledim ikisi arasında n8i tercih ettim. İncelemem sonucunda galaxy s in artıları daha hızlı çalışması uygulama bolluğu v.s. n8 artıları ise mükemmel fotoğraf kalitesi. mükemmel kasa kalitesi, hdmi özelliği usb on the go özelliği vs vs iki telefonunda artılarını çoğaltabiliriz sonuç itibari ile fiyatlarınıda göz önünde bulundurarak n8 i tercih ettim ama galaxy s de çok iyi bir telefon. Sonuç olarak cihaz seçiminde önemli olan cihazın size hitap etmesidir bence.
Fakat kimse kimseyi kandırmasın
galaxy s n8 den daha hızlı ve daha stabil çalışan bir telefon.
n8 ise galaxy s e göre malzeme kalitesi olarak(kasa v.b) daha kaliteli bir telefon.
bence birbirimizle sidik yarıştırmayı bırakalım. herkez kendine hitap eden cihazı alsın.

webplayer

webplayer

Üye
Bende bir n8 kullanıcısı olarak görüşlerimi belirteyim konu hakkında. Telefonu almadan önce teşhirde galaxy ve n8 i inceledim ikisi arasında n8i tercih ettim. İncelemem sonucunda galaxy s in artıları daha hızlı çalışması uygulama bolluğu v.s. n8 artıları ise mükemmel fotoğraf kalitesi. mükemmel kasa kalitesi, hdmi özelliği usb on the go özelliği vs vs iki telefonunda artılarını çoğaltabiliriz sonuç itibari ile fiyatlarınıda göz önünde bulundurarak n8 i tercih ettim ama galaxy s de çok iyi bir telefon. Sonuç olarak cihaz seçiminde önemli olan cihazın size hitap etmesidir bence.
Fakat kimse kimseyi kandırmasın
galaxy s n8 den daha hızlı ve daha stabil çalışan bir telefon.
n8 ise galaxy s e göre malzeme kalitesi olarak(kasa v.b) daha kaliteli bir telefon.
bence birbirimizle sidik yarıştırmayı bırakalım. herkez kendine hitap eden cihazı alsın.

Budur...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt