Symbian Belleden annaya geri dönüş yardım!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BL@DE02

BL@DE02

Üye
    Konu Sahibi
Symbian Belleden annaya geri dönüş yardım!!!
Arkadaşlar şuanda navifirm açılmadığı için telefona anna yazılımı yada 1.2 yazılımı indiremedim downgrade için 11.5 versiyonu indirdim fakat phoneix i açıp da o 11.5 i tanıttırmak istediğimde 3 noktaya basınca neither pr1.2 or pr2.0 diye hata çıkıyo ve görmüyo yazılımı :S nasıl düzeltebilirm bu sorunu 2 phoneix sürümü yükledim kaldırdım diğerini yükledim yine aynı belle yi sırf iş bankası uygulaması için downgrade yapıyorum acil lazım lütfen yardım edin aradığım cevabı sitede bulamadım ondan konu açtım hata aldığım için

BL@DE02

BL@DE02

Üye
    Konu Sahibi
Yapmadığım şey kalmadı hala aynı 3 noktaya tıklayınca product seçmek için neither pr1.0 pr2.0 diyo

uçanlaz

Üye
bende çok ugrastım sonunda cozdum kardesım orda tam olarak anlatılmamiş olay,bak şimdi önce dedikleri gibi iskandinavya versiyonunu indir ,telefonu baglayıp phonex de no connection seç sonra open product de rm 596 dan aç daha sonra fırmware update gel ordan ıskandınva versıyonunu seç dead phone işaretle ve alt tarafta SW RESET ozelıkle SW RESET e tıkla ve bekle sonunda telefon 11.05 versıyonu olarak acılcak ıkıncı asama sana kalms annaya falan gecmek .

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
Yine malum baslikta probleminin cozumunu yazdim.

uçanlaz

Üye
eywalhta bazı tellerde hata veriyor bende çok ugrastım son care Sw reset deneyerek cozebldım bıldgımızı saklamanın anlamı yok denesın belkı ısını gorur oda nolcak :D

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
Denesin birsey demiyorum. Ama konuyu 5 ayri baslikta takip etmek problem. Sonucta yardim etmeye calisiyoruz. Bu konu ile ilgili zaten bir baslik mevcut. Ayrıca onun sorunu flash atamamak degil. Daha product secemedigi icin SW reset kismina gelemiyor.

uçanlaz

Üye
haklısın eywalhh başımız kıldan ınce dogru söze

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt