symbian belle wifi sorunu yaşayanlar çözüldü

Sponsorlu Bağlantılar

mc_mfi

Üye
konu açılmışken söyleyim dedim asıl sorun o değil onun çözüm denecek olayı yok fakat wpa,wep şifrelemelerinde bazı cihazlarla arasında uyuşmazlığı var onun çözümü yok sadece modemi wpa2 ayarına getirirseniz çözersiniz

• Beğen
Tepkiler: noss_bar

GEZEN7041

Üye
Bende 603 var belle fp1 de yukseltılmıs halde . Ben aga baglanıyorum her turlu yoluda denedım zaten ama her zaman aga baglıl sınırlı erısım dıyor sınyal gucunde devamlı degısmeler oluyor mesela %60 iken 80 oluyor 2 3 sn sonra 70 falan oluyor. bunun cozumunu bılen var mı arkadaslar aramadıgım sormadıgım yer kalmadı yok yok yok . Bırı cozum bulursa cok makbule gecer arkdaslar sımdıden tesekkurler.

PROTON1

PROTON1

Üye
Benim sorunum biraz daha farklı arkadaşlar.Şöyleki C6 ve C7 NOKIA telefonlar BELLE'ye güncellendi.Güncellenmeden önce sorun yoktu.Ama WEP şifreli ağa bağlanmıyor.OUTDOOR Kullanıyorum onun yapısı nedeniyle WPA2 geçiş yapamam varmı çözüm yoksa belle çöp mü_??

nokia603belle

Üye
Bende 603 var belle fp1 de yukseltılmıs halde . Ben aga baglanıyorum her turlu yoluda denedım zaten ama her zaman aga baglıl sınırlı erısım dıyor sınyal gucunde devamlı degısmeler oluyor mesela %60 iken 80 oluyor 2 3 sn sonra 70 falan oluyor. bunun cozumunu bılen var mı arkadaslar aramadıgım sormadıgım yer kalmadı yok yok yok . Bırı cozum bulursa cok makbule gecer arkdaslar sımdıden tesekkurler.
sorun fp1de kardeşim bendede yapıyo bazen sınırlı bağlantı diyo.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
konu açılmışken söyleyim dedim asıl sorun o değil onun çözüm denecek olayı yok fakat wpa,wep şifrelemelerinde bazı cihazlarla arasında uyuşmazlığı var onun çözümü yok sadece modemi wpa2 ayarına getirirseniz çözersiniz
:oke:

MaxipmaN

Üye
benim modemim wpa wpa2 olarak görünüyordu bağlantı kopuyordu flas attım düzeldi

Üst Alt