WebStyle
Üye
-
Konu Sahibi
-
merahaba n8 için çok güzel peki bunu e7 yapmak istesek onun içinde yardımcı olurmusun
şimdiden teşekkür ederim
Yeter be sanki n8 den başka telefon yok nokia c7 için de çıkarın şu symbian belleyi
----------Eklendi @ 18:25:32 ---------- Yazıldı @ 18:21:05 ----------
nokia c7 için ne zaman çıkacak be!!!!!!1!
RM-596_M004.44.emmc.fpsx dosyasını bulamayanlar "server: nokia care suite" olarak değiştirsinler çıkıyor
Evet o şekilde de dosyayı indirebilirsiniz..
arkadaşlar acayip tırstım ama bir problem çıkmadı. Şu an telefonum belle oldu. ilk sayfadaki işlemleri adım adım takip ettim. Fakat belle ye çevirirken videoda çıkan dosyalar ile indirdiğimiz dosyalar aynı değildi. uzantılarına dikkat ederek ilgili dosyaları buldum. en son formatı atarken *7370# değil *#7370# yapmak lazım.
webstyle çok teşekkür ederim...
hocam asphalt ve pes2011 gayet stabill fakat angry birds oyundan atıyo beni oynama şansı vermiyo suçum ne webstyle
ben niye giremiyorum ya :S öyle bişey kullanmıyorum yasaklı sitelere ktunnelden giriyorumyasaklı sitelere girmek için dns kullanıyorsan silmeyi dene navifirme bağlantı sorunun olmayacaktır şu an açık zaten ve 1.4 sürümü çıktı haberin vardır umarım
Evet uzantılarına göre değiştirecektiniz zaten. Belleyi yükleyebildiğinize sevindim.
Bir link at bakayım bende deneyeyim.
neyin linkini hocam angry birdsinmi
hocam ben paket halinde 3 sürüm yükledim 3 sürümdende attı beni uplod edip koyim buraya istiyosan 3 sürümüdeEvet hangi sürüm yükledin bende onu yükleyeyim bakayım çalışacak mı :d
hocam ben paket halinde 3 sürüm yükledim 3 sürümdende attı beni uplod edip koyim buraya istiyosan 3 sürümüde
Bende de orjinal türçe anna yüklü.Bunun üzerine belle nasıl olacak ayrıntılı anlatabişirmisin?orjinal türkiye annasının üzerinede gayet sağlıklı belle kurulabiliyor arkadaşlar. bilginize.
Kaç mb 3 ü büyük mü?
bende indirip deniym angry birdsleri
----------Eklendi @ 22:58:52 ---------- Yazıldı @ 22:58:17 ----------
Sorry, this file has been removed. diyo toplu indirmede :=) taşınmış ordan
Arkadaşlar birazdan güncel ivo'nun 3.1 sürümüne göre video hazırladım. Şu anda yükleme aşamasında biter bitmez düzenleme yapacağım..
keşke dead atarken videolasaydın bende grmüş olur nerede hata yaptığımı anlamış olurdum hocam
Bende de orjinal türçe anna yüklü.Bunun üzerine belle nasıl olacak ayrıntılı anlatabişirmisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?