apache61
Üye
mkryvzArkadaşım, senin sorununun ne olduğunu tam anlamış değilim. Ancak kullandığın windows ile ilgili olabilir. Windos 7 64 bit ve 32 bit versiyonları ile denedim bir sıkıntı olmadı. Emin değilim ancak kullandığın windows modifiye edilmiş sürümlerden biri ise sıkıntı doğma olasılığı yüksek. Çünkü modifiye windows'larda baika programlara yer açmak için içinden bazı driver ve yazılımları çıkarıyorlar. Bu durumda bazı proglar ve yazılımlar için gerekli bir takım sürücü dosyaları olmadığı için buna benzer sorunlar yaşanabiliyor.Tavsiyem; eğer modifiye windows kullanıyorsan başka bir bilgisayarda normal yollarla kurulmuş bir windows ile denemendir.Şuan aklıma başka bir çözüm gelmiyor. Ama buralarda olacağım, yardım etmeğe devam ederim.NOT: Şuan başka bir CFW BELLE ile yükleme hazırlığı yapıyorum. Başarılı olursam buradan paylaşacağım
birkaç gündür net yoktu yeni girebildim.sorunum şöyle ,telefonu bilgisayara bağladığım zaman telefonda 3 seçenek çıkıyor yığın bellek, com noktası ve java bağlantısı ben com noktasını seçiyorum sağ alt köşede yeni donanım bulundu yazıyor mt6225 diye aygıt yüklemesi başarısız oldu diyor. bunu XP de denedim sonuç aynı,ovi suite açıyorum ama nafile telefon görünmüyor phoenix'i açtığmda no connettion yazıyor bende netten mt6225 driver arıyorum ama bulduklarımda işe yaramadı XP de inf. dosyası felan istedi. telefonumu bilgisayara nasıl tanıtabilirim.?
OviSuit in son sürümünü indirip kurmayı dene. Eksik sürücü dosyası hatasına benziyor. Ben bu sorunu windows 7 ile çözmüştüm. Birde OviSuite son sürümünü yüklemiştim.birkaç gündür net yoktu yeni girebildim.sorunum şöyle ,telefonu bilgisayara bağladığım zaman telefonda 3 seçenek çıkıyor yığın bellek, com noktası ve java bağlantısı ben com noktasını seçiyorum sağ alt köşede yeni donanım bulundu yazıyor mt6225 diye aygıt yüklemesi başarısız oldu diyor. bunu XP de denedim sonuç aynı,ovi suite açıyorum ama nafile telefon görünmüyor phoenix'i açtığmda no connettion yazıyor bende netten mt6225 driver arıyorum ama bulduklarımda işe yaramadı XP de inf. dosyası felan istedi. telefonumu bilgisayara nasıl tanıtabilirim.?
OviSuit in son sürümünü indirip kurmayı dene. Eksik sürücü dosyası hatasına benziyor. Ben bu sorunu windows 7 ile çözmüştüm. Birde OviSuite son sürümünü yüklemiştim.
Telefonunda Ayarlar/Bağlantı/USB seçeneğinden ovi suit seçmeyi dene.ovi suit'in son sürümünü indirdim fakat sorun şu bilgisayar telefonu depo olarak görüyor com port bağlanamıyorum ne yapmam lazım
Arkadaşım konunun başında gerekli uyarı var. Sen sorun yaşadın diye herkes aynı sıkıntıyı yaşayacak değil. Hiç kimse sana zorla yükletmedi.Arkadaşlar belle'yi sakın yüklemeyin ben yükledim telefonum açılmadı.nokia nın orjinal yazılımından başka yazılımı kullanmanızı tavsiye etmmem.sızıntı olan bir belle başıma bela oldu.lütfen telefonlarımıza zarar verecek içerik paylaşmayınız...
Eğer cihazında Anna yüklü ise sen navifirmden Anna türkçe dosyalarını indirmeli ve belle dosyaları ile videoda gösterildiği gibi işlem yapmalısın.[alikan];3912090' Alıntı:Bu Belle yüklemesini sadece belle olarak anlatım yapsaydın yani annayı hiç katmadan sıfırdan sadece belle üzerine daha iyi olurdu gibime geliyo anna yükleme olayı biraz kafasını karıştırıyo adamın bu yüzden de cesaret edemiyom walla denemeye
Arkadaşlar belle'yi sakın yüklemeyin ben yükledim telefonum açılmadı.nokia nın orjinal yazılımından başka yazılımı kullanmanızı tavsiye etmmem.sızıntı olan bir belle başıma bela oldu.lütfen telefonlarımıza zarar verecek içerik paylaşmayınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?