firfir79
Üye
Dİrek BElle yı yuklebilirsin kardeşimm hic bir sorunn olmaz ben birebir denedim ve harika olduu KESİNLİKLE sorunsuz CALIŞIYOR.
dostum o yazının yanında "ok" işareti vardır. ona basınca "usb" yide görürsün[/QUOT
sorunda burda zaten hiç birşey gözükmüyor telefonu depolama aygıtı olarak görüyor ovi suite de giremiyorum
Nawifirm den 24.1 anna yı telefonuma dead phone flash ile flashladım belle dosyalarım mevcut direk belleyi kurabilirmiyim yoksa en baştan alman annasını mı kurmam gerekiyor
Eğer burada anlatılanları yapmış olsaydın ekrana siyah zemin üzerine beyaz NOKIA yazısı ardından yine siyah zemine beyaz animasyon noktalar gelmeliydi. Ya sen elindeki başka bir FW'yi kurdun, yada hatalı bir işlem yaptın. Bende alman Anna değil, Türkçe olan ile yaptım ve hiç bir sıkıntım yok.Daha önce kimsenin başına geldi mi bilmiyorum ama kısaca anlatayım. Burda anlatıldığı şekilde flash attım. Telefonu açtım önce nokia yazısı sonra birnirine uzanan eller sesli olarak ekranda belirdi, gitti ve sonrasında ekrana başka görüntü gelmedi. Tuş kilidini açıp kapayabiliyorum. Titreşimden anladığım kadarıyla. Ama açtığımda ekrana görüntü gelmiyor. Denemek için başka bi telefondan arama yaptım. Telefonum çaldı fakat cevaplayamadım. Cevaplama ya da reddet tuşu çalışmadı. Ancak yandan tuşlarıu kilitlediğimde menü tuşuna basınca ekranda kilit aç göründü ve açabildim ekranı . Tabi yine gelen aramayı cevaplayamadım.
Şimdi bu telefonun sorunu nedir. Dead Phone dedikleri bu olmasa gerek.
Tam olarak videodaki gibi yaptım refurbish yerine update software dedim. Bununla bi alakası olabilir mi.
Ancak Alman Anna ile değil naviden indirdiğim Türkçe anna ile yaptım. Bunula alakası olabilir mi
Şimdi ne yapabilirim. Şimdiden Teşekkürler
Arkadaşım, senin sorununun ne olduğunu tam anlamış değilim. Ancak kullandığın windows ile ilgili olabilir. Windos 7 64 bit ve 32 bit versiyonları ile denedim bir sıkıntı olmadı.sorunda burda zaten hiç birşey gözükmüyor telefonu depolama aygıtı olarak görüyor ovi suite de giremiyorum
TamamdırmkryvzArkadaşım, ben orada "kanki" ısımlı arkadasa cevap verıyordumtelden yazınca bıraz karısmıs bıraz
ben ingilizce versiyonunu yükledim kullanıyorum ve gerçekten mükemmel.tek sorun resim çektikten sonra edit bölümü yok oda orjinal yazılım olmadığı için yada henüz tamamlanmadan yüklediğim içindir.eğer tamamlanırsa gerçekten süper olur
Konunun ilk sayfasında gerekli açıklamayı bulacağınızı düşünüyorum. Kaldı ki bu konu başlığındaki BELLE sürümü Türkçe olarak gayet başarılı.Arkadaşlar, Bir türkçe Anna kullandım, bir de belle italyanca kullandım ama ikisinde de çeviriler çok kötüydü. İfadeler ekranlara sığmıyor ve anlamsal olarak da yetersizdi. Sizler nasıl çevirdiniz acaba. Çeviriyi nereden edindiniz? Ben bu işe talibim. Bir çok teknik yazılım, kullanım kılavuzu vs lokalizasyonu yaptım. Dil dosyalarını sağlayabilirseniz türkçeye tam olarak anlaşılır şekilde çevirip ileteyim ondan sonra yapalım tükçe versiyonunu.
Teklifime sıcak bakan geliştirici arkadaşlar varsa bekliyorum.
Herkese iyi forumlar.
Kolay gelsin
Bir sorun çıktı mı? Çıkmadıysa sen devam et.sn.webstayl ben ilk sayfada anlattığınız gibi telefona 2 gün önce belle yükledim.ama depo hafızayı biçimlendirmeyi ve 7370 yani format atmayı yapmamıştım.acaba tlf. bu şekilde randımanlı çalışmaz mı? yoksa illa ki bir format atmam gerekir mi?? şimdiden teşekürler...
Belle N8 için navifirmde yok.slmlar ben 2 gün önce teli flashladım (şarj sorunundan dolayı ) şuan belle yüklemek istiyorum ama navifirm plus açıyorum serverı: nokia care suite yapıyorum ama sunucuya bağlanamıyor hatası veriyor bu yüzden işlemlere başlayamıyorum bile yardımcı olursanız sevinirim
ayrıca 14.mesajdaki sercantapsin arkadaşın paylaştığı videoyu direkmi uygulayacam yoksa 1. sayfadaki işlemlerden sonramı yapıcaz
yardımlarını bekliyorum tşkler....
Sanırım neden depo hafızasını biçimlendirdiğimizi ve *#7370# yaptığımızı anladın şimdiherhangi bir sorun yok gibi ama arada bir telefonda donma sorunu oluyor.açma kapama tuşuyla kapatıp açıyorum sorun halloluyor.siznkilerde de donma sorunu varmı bilmiyorum bende oluyor bazan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?