firfir79
Üye
dostum vallaha sıkıldım yahuhocam, navfirmden doğru şeyi indirmediysen alırsın bu mesajıbende aldım çünkü oradaki şekilde navfirmden indrdiğine emin misin? pr 1.0 sürüm.
yahu arkadaşlar flash ı yanlış atıp ta burda zırlamayın arkadaş bilmeyen yapmasın demiş çok güzel anlatmış bende bilmiyodum denedim oldu ordakileri bire bir yap kesinlikle olur ve telefonunun yazılım sürümüne dikkat et 24.1 se önce downgrade yapıp sonra bunu yüklemen gerekecek burdaki dosyalarla yaparsan. kolay gelsin yerinde olmak istemezdim @poginaliii
dostum vallaha sıkıldım yahubu aksam tekrar denıcem bakalım programları kaldırıp tekrar kurucam msn ımı kaydeder mısın bırebır konusarak cozmeye calısalım ben hata yapıyorum bı yerde ama nerde firfir79@hotmail.com
Arkdaşlar bişey sorucam bende şuan formda verilen hacli uda olan anna sürümü var pr kodu 05999914 bu yani euro2 turkey bunu üzerine direk flash atsam olurmu yoksa alman annasına dönmem gerklimi. Acil cevap
anna yı yüklerken german dg olması şartmı german wh olması sorun yaratırmı
Türkçe sürüm üzerine yükleyen arkadaşlar da var. Bir sorun olmadığından bahsettiler..
ama benimki v24.1 farkeder mi yoksa 22.14 e dönmem gerekir mi
----------Eklendi @ 19:03:57 ---------- Yazıldı @ 18:11:26 ----------
belleyi yükledim orjinal tr sürüm üzerine belle yükledim ve başarılı. emeğine eline koluna klavyene mausuna işlemcine remine ekran kartına sağlık
Flashing finalization failed. Do you like to retry the finalizing?
HRESULT 0x8421001c (-2078212068)
Firmware: Cannot verify communication to phone after flashing. Make sure that phone booted up correctly and retry. bu hatayı alıyorum yardım edin çok acil lütfennnn
----------Eklendi @ 13:57:50 ---------- Yazıldı @ 13:54:12 ----------
yardım edinn nerde hata yaptımmm ağlamak üzereyimm
----------Eklendi @ 14:02:42 ---------- Yazıldı @ 13:57:50 ----------
yardım lütfennn acil bekliyorum :!!!!!!!!((((
----------Eklendi @ 14:06:23 ---------- Yazıldı @ 14:02:42 ----------
yahu niye kimse yardım etmiyor webstyle dediğin herşeyi yaptım niye bu hata
----------Eklendi @ 14:17:26 ---------- Yazıldı @ 14:06:23 ----------
Allahım yardım edecek kimse yok mu çok zor durumdayım telefon öldü mü ne oldu
phoneix'i yükledim fakat bağlantı yerinde usb 1 yerine no connection yazıyor yardım edebilecek varmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?