qaos35
Üye
Flash işleminden sonra telefonun açılmama durumunda DEAD PHONE olarak yükleme yapman gerekiyor.bende denilenlerin aynısını yaptım belle yi yükledim oldu açtım teli pin kodunu girdim tel açıldı fakat hiç görüntü yok sonra tekrar flaşladım yine aynı bende 24.001 versiyonunu yükledim şimdi telefon hiç açılmıyor açma düğmesine basıyorum titriyor ama tık yok pc ye bağlıyorum görmüyor telefonu lütfen biri yardım etsin((
Olabilir, ancak bende Windows 7 64bit kullanıyorum. Herhangibr sorunla karşılaşmadım.flasha basladıktan sonra telefon kapandıgında artık telefonu gormedıgı ıcın devam etmıyordu. dead flash dahıldı, programları kaldırıp tekrar kurdum ama yıne aynı sonuctu. sanırım sorunun ne oldugunu cozdum wındows 7 otomatık olarak drıver yuklerken NOKIA USB ROM u yuklıyemıyor. Sımdı bu drıverı bulup yukledıkten sonra bakalım sonuc elde edıcem mı ama ancak aksama yapabılırım calıstıgım ıcın yapmaya vaktım yok malesef yasırt arkadasım sendede aynı sorun var sanırım bu kısmı kontrol et bakalım buradansa cozersın ınsallah bırımız hallederse dıgerıne yardım eder
Arkadaşım, eğer yükldeğin resimler üzerine konuşuyorsak senin elindeki Phoenix versiyonun 2011 değil demektir.
Diğer bir ayrıntı; bilgisayarında OviSuit yüklümü? Yüklü ise kaldır, tekrar yükle.Ama önce Phoenix'i kaldır.
Eğer yüklü değilse OviSuit yükle, telefonunu tanıt.
Daha sonra Phoenix 2011 sürümünü yükleyerek tekrar dene.
İlk zamanlar benim başımada gelmiş, ben yöntemle çözüme ulaştım.
flasha basladıktan sonra telefon kapandıgında artık telefonu gormedıgı ıcın devam etmıyordu. dead flash dahıldı, programları kaldırıp tekrar kurdum ama yıne aynı sonuctu. sanırım sorunun ne oldugunu cozdum wındows 7 otomatık olarak drıver yuklerken NOKIA USB ROM u yuklıyemıyor. Sımdı bu drıverı bulup yukledıkten sonra bakalım sonuc elde edıcem mı ama ancak aksama yapabılırım calıstıgım ıcın yapmaya vaktım yok malesef yasırt arkadasım sendede aynı sorun var sanırım bu kısmı kontrol et bakalım buradansa cozersın ınsallah bırımız hallederse dıgerıne yardım eder
Tam hata mesajını buraya yazarsan yada resmini gönderirsen yardımcı olmaya çalışırım.yasırt arkadasımla benım sorunum dosyalarla ılgılı degıl. flashlamaya basladıktan sonra telefon kapandıgında usb den bılgısayarın telı gorememesı, bende wındows 7 64 bıt kullanıyorum ama bıseyler eksık kalıyorılk defa yapıyorum bu ıslemı ama sonlandırmadan bırakmıcam dead flash dahı atamıyorum allah tan herhangı bısey olmadı tele henuz hep ERROR verıyor
Belleyi bu konu başlığından mı yükledin?paylaşım için teşekkürler telefona belle yi yukledım ama ing.
türkçeye nasıl çevircez ?
O halde ilk sayfada gerekli olan türkçeleştirme dosyaları var.evet bu konu başlığından yukledım
Kolay gelsin, benim artık çıkmam gerekiyor. Umarım başarılı bir yükleme olur ve keyfini sürersin.
Emin misin? Normalden daha uzun bekliyor. Mobil data veya wifi bağlı olunca çalşıyor bende. Eğer mümkünse bir kere daha kontrol eder misin? Konumlama yöntemlerinden sadece Tümleşik (dahili) gps açık kalsın ve bağlantı yöneticisinden de bütün bağlantıları kapatıp dener misin?
product code olmayacak " scan product" a basıcaksın ve dosyaları koydugun klasoru dogru yere ve dogru adla kaydettıgınden emın ol RM-596 seklınde olması gereklıdosyaları indirdim herşeyi tamamladım ama phoenix e girdiğimde fw update ye giriyorum product code için ... ya basıyorum dosyayı bulamıyor sizce sorun nerde
bende denilenlerin aynısını yaptım belle yi yükledim oldu açtım teli pin kodunu girdim tel açıldı fakat hiç görüntü yok sonra tekrar flaşladım yine aynı bende 24.001 versiyonunu yükledim şimdi telefon hiç açılmıyor açma düğmesine basıyorum titriyor ama tık yok pc ye bağlıyorum görmüyor telefonu lütfen biri yardım etsin((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?