karaboga_1890
Üye
Almanya annasını indirip flashlayın onun üstüne belleyi yükleyin..
Bende herhangi bir mesaj gönderme durumu söz konusu olmadı, ama dediğim gibi dahili GPS çalışmıyor.Sadece Sıkıntı O Değil Arada Uygulamalardan Sonra Mesaj Gönderiliyor Diyor Nereye gönderiyor Belli Değil Anna ya Bu Akşam Geri Döneceğim Dönebilirsem TabiiBakıcaz Artık Hayırlısı
Phoenix 2011 ile yüklemeyi dene. İlk sayfada Phoenix için indirme linki var.Merhaba arkadaşlar
konuyu baştan sona okudum bende belle yüklemek istedim ama bir kaç hata aldım konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardımlarını rica ederim.
Ben orjinal tr annası üzerine kurmak istiyorum belleyi şuan telefonumda orjinal anna yüklü
ilk aldığım hata phoneix programı çalıştırırken phoneix programına usb bağla seçeneği bende gelmiyor.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ikinci aldığım hata ise frimware update tıkladığım zaman karşıma resimdeki hatayı çıkartıyor. daha sonrada boş bir sayfa geliyor.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
muhtemelen hata ilk aldığım durumdan kaynaklanıyor sanırım telefonu usb modunda bağlanmadığı için galiba yine tam emin değilim bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Phoenix 2011 ile yüklemeyi dene. İlk sayfada Phoenix için indirme linki var.
Bende orjinal Anna Türkçe üzerine kurdum. Tek sıkıntım dahili gps çalışmadı. Başkada bir sorunla karşılaşmadım.
Anna yüklü olduğu için video dan devam etmelisin. Yalnız ilk önce Anna Türkçeyi indir. Daha sonra Belle ve türkçeleştirme dosyalarını indir ve videoya göre işlemlerini yap.
Cevap için teşekkürler zaten herşeyi ilk sayfadaki linkten indirerek yaptım. Bütün programlar ve dosyaları oradaki linklerden indirdim.
Resim ve videoya göre hareket ediyorum bende ama bir türlü yükleme işlemi olmadı.
Ben videodaki gibi scan yaptığım zaman karşıma direk ilk resimdeki durum çıkıyor. Ona rağmen devam etmeme rağmen de 2. resimdeki hatayı alıyorum.
sanırsam bende yasıyorumBenim gibi GPS sorunu yaşan var mı başka?
kardeş mesajını okuduktan sonra bende denedim fakat sorunsuz çalışıyor bende,dahili gps in simgesi çıkmıyor ama gayet başarılı bi şekilde konumlama ve navigasyon yapıyor..(Özellikle konumlama yöntemlerinden her şeyi kapatıp sadece dahili gps açıkken denedim sıkıntı yok bende.)Henüz gps sıkıntısını çözebilmiş değilim. Dahili (tümleşik) gps hiçbir şekilde çalışmıyor. Haritalar uygulamasını açtığımda uydu bağlantısı sembolü çıkmıyor, uygulama sürekli mobil veri bağlantısı istiyor.
Türkçe Belle yüklemek isteyenlerin buna dikkat etmesini öneririm.
Emin misin? Normalden daha uzun bekliyor. Mobil data veya wifi bağlı olunca çalşıyor bende. Eğer mümkünse bir kere daha kontrol eder misin? Konumlama yöntemlerinden sadece Tümleşik (dahili) gps açık kalsın ve bağlantı yöneticisinden de bütün bağlantıları kapatıp dener misin?kardeş mesajını okuduktan sonra bende denedim fakat sorunsuz çalışıyor bende,dahili gps in simgesi çıkmıyor ama gayet başarılı bi şekilde konumlama ve navigasyon yapıyor..(Özellikle konumlama yöntemlerinden her şeyi kapatıp sadece dahili gps açıkken denedim sıkıntı yok bende.)
Dmek ki tek ben değilimsanırsam bende yasıyorum
dostum bende ilk önce buhatayı almıştım
nokia içinde phonexe kopyaladığın klasörün adını düzgün yazdığından emin ol. RM ile 596 arasında mutlaka "-" (tire) işaret olmalı.
ben bu safhayı geçtim ama bendede yükleme yaparken telefonu USB den görmüyor. bi driver yüklemedi sanırım. çözmeye çalışıyorum
bi kontrol et tekrar dene
Arkadaşım, eğer yükldeğin resimler üzerine konuşuyorsak senin elindeki Phoenix versiyonun 2011 değil demektir.dosyada bir sıkıntı yok o doğru şekilde dostum
ama dediğin gibi USB aygıtı pc görmüyor sanırım onu çözdük mü yükleme işlemini yapabiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?