Symbian Belle Stabil Hali Buyrun (Video)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

apolayn

Üye

arkadaşlar bu videoya bakarmısınz ne anlama geliyor

arkadaşlar n8de 3 tane ev ekranı var, bu videoda 4 olmuş, belle ile bir ev ekranı daha mı geliyor?

Türe

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar n8de 3 tane ev ekranı var, bu videoda 4 olmuş, belle ile bir ev ekranı daha mı geliyor?

sanırım artırılabilir olacak

----------Eklendi @ 14:22:58 ---------- Yazıldı @ 14:22:16 ----------

arkadaşlar bu videoya bakarmısınz ne anlama geliyor

bu qt nin geliştirdiği bişeydi sanırım dün s60v5 bölümünde gezerken görmüştüm yani bir nevi program yani sanırım

mcnpl4

Üye
Beyler bu stabil sürüm değil bizdekiyle aynı. İyi bakın bizdeki belleylle aynı yerlerde sorunlar var. Daha stabil hale gelicektir. Bi de şu başlığı değiltirin lütfen. Benim gibi kimbilir kaç kişi heveslendi

----------Eklendi @ 14:25:29 ---------- Yazıldı @ 14:23:26 ----------

Ekran sayısı mod la arttırılabilir. Kasma da olmuyorğ ben 5 ekran kullanıyorum şuan.

Türe

Üye
    Konu Sahibi

tamam binbaşım yani herkes bug var deyince paylaşmak geldi içimden

yalnız başlığı daha önce değiştirmediğim için nasıl değiştireceğimi bilmiyorum yardımcı olursanız (video) yazısı ekleyeyim

mcnpl4

Üye
Yazınıb sağ altında mesaj düzeenleme paneli gibi bişey olması lazım. Unutmuşumğ paylaşım için

ev ekranının sınırı kaç, en fazla kaça kadar artırılabilecek belle ile bir bilgi mevcut mu?

mcnpl4

Üye
Orjinal 3 modla 100 e kadar diyolar ayrıca modda türkçe klavye var ve java uygulamalar çalışıyor.

nakresoz

Üye
bu 2.00 da bii sahne yapıyo o smbyn 3 te varmı yada annada

LimePie

Üye
güzel tema kardeş sağol

Akatsuki

Üye
C7'ye yüklediğim belleden pek farkı yok gibi. Duvar kağıtları bile aynı.

Türe

Üye
    Konu Sahibi
vay be nerden nereye belle hayali kurarken şimdi ics kullanıyorum

Türe telefonun ne mobilim de?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...