symbian belle sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mıttık

Üye
    Konu Sahibi
symbian belle sorunu
arkadaşlar forumdaki türkçe symbian belle yazılım sürümünü kullanıyorum ve herşey gayet güzel ancak asphalt6 ve dungeon hunter 2 oyundan atıyor ama sorun düzenli olarak ortaya çıkıyor rastgele oyundan atmıyor asphalt ta sadece bir yarışta dungeon hunter dada belirli bir bölüme geldiğim de oyundan atıyor ve her zaman aynı yerde atıyor....ancak symbian anna yada daha önceki sürümlerde belle den daha yavaş çalışması na rağmen oyundan atmıyor buna nasıl bir çözüm bulabilirim belle nin güzelliklerini bırakıp anna ya dönmek istemiyorum yardım edin

pRime.

pRime.

Üye
Daha beta olduğu için bazı sorunlar ve eksikler mevcut belle'de. Tek çözüm yeni bir belle sürümünün çıkmasını beklemek sanırım.

mıttık

Üye
    Konu Sahibi
bunun bende farkındayım ancak belki birileri bu sorunla karşılaşmış ve çözmüş olabilir diye sormak istedim artık ivo yu bekleyeceğiz yakın zamanda yeni bir sürüm daha yada sorunlar için bir mod filan çıkar umarım çünkü belle çok güzel ve nokia yı beklemek istemem

----------Eklendi @ 22:50:59 ---------- Yazıldı @ 22:47:02 ----------

aslında belle yi ayıran şey sorunlarının bile stabil olması :) diğerleri gibi rastgele saçma sorunlar üretmiyor :)

Suyaka

Suyaka

Üye
Symbian Belle sorunu mu? Bu başlı başına bi' sorun zaten : )

atalay6116

Üye
arkadaşlar bende de online oynamak istediğimde oyundan atıyor belle...

SilentOne

SilentOne

Üye
daha beta yakın zamnada orjinali çıkar ozmn da sorun çıkacak ama onuda ara güncelleme ile düzelirler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...